Već znamo koji će se make up proizvodi nositi ovog ljeta

Chanel Beauty već nas godinama oduševljava svojom Les Beiges kolekcijom, koja je prvenstveno namijenjena ljetnoj sezoni, no nas je više puta u prošlosti oduševila činjenicom da se može koristiti i u bilo koje drugo doba godine, naročito kada kožu treba oživjeti i probuditi iz onog karakterističnog zimskog sivila.

Divni Les Beiges proizvodi poznati su po tome da licu daju toplinu i blistavi sjaj, a pritom su toliko diskretni u djelovanju, da će na koži izgledati nevjerojatno prirodno, čineći ju samo još ljepšom i vedrijom.

Chanel Les Beiges make up kolekcija

I ljeto 2020. neće proći bez Les Beiges make up kolekcije, koju je Chanel Beauty podijelio s medijima još neki dan. Tako smo dobili priliku zaviriti u najnoviju Les Beiges ponudu, koja donosi nekoliko uzbudljivih proizvoda. Pod krilaticom Summer of Glow, kolekcija inspiraciju crpi ležernim stilom života na francuskoj rivijeri, a uz sada već karakteristične bronzere/iluminatore (koji ovog puta dolaze s uzorkom užeta) te jednu vrlo laskavu paletu sjenila, tu su i neodoljive koraljne nijanse za obraze, usne i nokte. Ova kolekcija uskoro stiže i na police hrvatskih parfumerija.

Foto: Chanel Beauty

0