Svi žele mirisni Chanel parfem u jastučiću

Svi žele mirisni Chanel
parfem u jastučiću

chanel-chance-eau-tendre-1

Svojim beauty inovacijama Chanel nerijetko privlači veliko zanimanje javnosti, a priča nije drugačija ni ovog puta. Nakon nedavno predstavljenog pudera za usne, stiže vijest koja je razveselila sve beauty ovisnike. Radi se o parfemu u jastučiću koji na prvi pogled izgleda poput cushion compact pudera, no u pakiranju skriva neodoljivi miris iz linije Chance.

Chanel Chance Eau Tendre

Uz parfeme u sticku ili u puderu, ovo izdanje Chanel Chance Eau Tendre mijenja način na koji nanosimo parfem – strukturu u gelu uz pomoć jastučića apliciramo na kožu. Kompaktno pakiranje ide korak dalje od posudica predstavljenih prošle godine o kojima smo pisali ovdje te dodatno olakšava osvježavanje u hodu. Mrežica nakon pritiska jastučića na površinu otpušta optimalnu količinu parfema u gelu koju nanosimo na zapešća, dekolte, iza uha… Ružičasta kutijica s mekanim aplikatorom zamišljena je da stane u svaku torbicu i da miris na koži osvježavamo kad god poželimo.

Novo limitirano pakiranje mirisa Chance donosi poznate cvjetno-voćne note grejpa, dunje, jasmina i bijelog mošusa. Nježan i delikatan, ovaj je parfem još privlačniji u neodoljivoj ružičastoj kutijici.

Chanel Chance Eau Tendre

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori