Najuzbudljiviji proizvod iz nove Chanel kolekcije je ovaj puder za usne

Chanel2

Najnovija kolekcija make upa iz Chanela, koja nosi ime Neapolis, prije nekoliko je mjeseci prigodno predstavljena u Napulju, rodnom gradu Lucie Pice, globalne kreativne dizajnerice Chanelova make upa. Lucia je okupljenim medijima pokazala ljepote rodnog Napulja, ali i nove kolekcije make upa, koja donosi pravu rapsodiju boja, možda najodvažniju za Chanel u posljednjih nekoliko godina.

Prvi puder za usne iz Chanela

Koloristička eksplozija s potpisom Chanela još jednom nas podsjeća da se make upom treba igrati, a u tu svrhu razvijen je i jedan sasvim novi i inovativni Chanel proizvod za usne, koji će bez sumnje zaintrigirati mnoge. Poudre à Lèvresnjegov je naziv i riječ je o prvom od Chanela razvijenom puderu za usne.

Chanel

Preciznije govoreći, radi se o duetu proizvoda, pohranjenih u elegantnoj crnoj Chanel kutijici. Iznutra s lijeve strane dolazi hidratantni balzam za usne, a s desne se strane nalazi puderasta formula s ultra finim pigmentima boje. Prvo se prstima nanosi već spomenuti balzam, a zatim se kistićem aplicira puder koji usnama daje intenzivnu boju. Balzam u kombinaciji s puderom usnama daje jedinstvenu teksturu, koja ih pritom ne isušuje, već pruža osjećaj ugode dok god je ovaj make up na usnama. Proizvod je limitiranog karaktera, a vrlo skoro stiže i na police naših parfumerija, zajedno s Neapolis kolekcijom make upa za proljeće 2018.

 

Foto: Chanel

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori