Blagdanska kolekcija u kojoj smo pronašle najljepše beauty poklone za Božić

Blagdanska kolekcija u kojoj smo pronašle
najljepše beauty poklone za Božić

Bliži se sezona blagdana, što već uobičajeno uključuje i sezonu darivanja. Prosinac će standardno biti veliki potrošački mjesec, za koji se već nekoliko tjedana užurbano pripremaju brojni brendovi, u nastojanju da nas oduševe upravo svojim poklonima.

Brend kojem to polazi za rukom iz godine u godinu, definitivno je Chanel Beauty, čiji su proizvodi neki od najpoželjnijih ispod božićnog drvca. Razlozi su višestruki, jer ne samo da je Chanel jedan od onih luksuznih brendova bogate povijesti koja nas i dalje snažno privlači i fascinira, već i uistinu drži do dizajna, kvalitete i prezentacije svojih proizvoda, pa s njime znate da dobivate ono najbolje od najboljeg.

Chanel božićna kolekcija koja oduševljava

Chanel Beauty spreman je za Božić 2021., i to s novom spektakularnom blagdanskom kolekcijom iz koje ćemo poklanjati štošta! Pregled kolekcije čeka vas u nastavku…

Kakvi se sve predivni pokloni kriju u ovoj kolekciji?

Prvo čime je Chanel Beauty osvojio jako mnogo organskog medijskog prostora bio je ovaj spektakularni adventski kalendar kojeg je brend u javnosti predstavio prije nekoliko tjedana. Radi se o prvom ikad adventskom kalendaru iz Chanela, a u odnosu na one uobičajene ne donosi samo 24 proizvoda, već ukupno njih 31. Iako je dolazio s paprenom cijenom od gotovo 1,000 dolara, rasprodao se za čas.

Ovaj adventski kalendar, kao i cijela kolekcija što ćete i sami primijetiti, u simbolici je slavne Chanelove petice, kultnog No. 5 parfema koji u 2021. slavi svojih 100 godina, pa su u duhu petice zamišljeni i svi Chanel Beauty blagdanski proizvodi. Kolekcija se kreće od samog adventskog kalendara i izuzetno ekskluzivnih i limitiranih bočica No. 5 parfema (poput Grand Extrait Baccarat 2021ml boce, najveće proizvedene ambalaže No. 5 parfema koja dolazi u svega 55 primjeraka), do make upa koji uobičajeno oduševljava svojim luksuznim dizajnom.

Foto: Chanel Beauty

Učitati još
Zatvori