Cool linija ruževa za usne koje možete nositi kao modni dodatak

Cool linija ruževa za usne koje možete
nositi kao modni dodatak

Carolina Herrera modni je brend koji je zaslužan za odijevanje Prvih dama SAD-a poput Jacqueline Onassis, Laure Bush i Michelle Obame, a nakon parfema, sada ulazi u beauty tržište s linijom neobičnih ruževa za usne. Ruževi su prvi put predstavljeni na tjednima mode još prošle godine, a sada je konačno došao trenutak da su pušteni u prodaju. Ono što je interesantno kod ovih ruževa je činjenica da su dizajnirani kao modni dodatak.

Ruževi koji će postati vaš omiljeni komad nakita

Carolina A. Herrera ističe: “U Herrera Beauty pristupamo kao što pristupamo modi. S radošću i ‘Alegría de vivir’ (srećom življenja). Tradicionalno, šminka je nešto što držite izvan vidokruga, ali vjerujemo da nema srama u prihvaćanju i želji da proslavite ljepotu.”

Kako bi ostvarila ovu viziju, Herrera je blisko surađivala s kreativnim direktorom Wesom Gordonom i globalnom stručnjakinjom za make up Lauren Parsons. Cilj je od početka bio kreiranje linije kozmetike koja će postati omiljeni modni komad ili komad nakita. Svoj ruž u potpunosti možete personalizirati te je sama linija prilagođena svakom pojedincu i može se stilizirati u beskrajno mnogo kombinacija. Kao što Herrera kaže: “Zašto ne biste nosili svoju šminku – figurativno i doslovno – kao komad bezvremenskog nakita?”

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori