Beauty entuzijastice obožavaju ovaj proizvod jer briše ožiljke s lica poput čarolije

Beauty entuzijastice obožavaju ovaj proizvod jer briše ožiljke s lica poput čarolije

Ponekad može biti teško odlučiti u koji skincare proizvod vrijedi uložiti svoj novac. Čak i kad obavimo detaljno istraživanje, to nije jednostavan zadatak. Na primjer, stotine pozitivnih recenzija za jedan proizvod ga definitivno mogu učiniti zanimljivim. No, to traje samo do trenutka dok ne nađemo drugi proizvod s tisućama pozitivnih recenzija. Jedan od takvih, s preko 3.500 ocjena od pet zvjezdica, je Carbon Theory Charcoal and Tea Tree Oil Break-Out Control Facial Cleansing Bar.

Carbon Theory kreirao je savršen proizvod protiv prištića i ožiljaka

Beauty entuzijastice doista vole sapun za čišćenje lica ovog brenda. Odličan je za brisanje tvrdoglavo otpornih ožiljaka od akni, ali i za sprječavanje nastanka novih akni. Svi oni koji su ga isprobali nazivaju ga najboljim, najdosljednijim i najučinkovitijim proizvodom protiv akni koji su ikad isprobali. On u potpunosti pobjeđuje maskne i hormonalne akne već nakon prve upotrebe i to bez isušivanja kože. Uz to, on zacjeljuje, izbljeđuje i posvjetljuje ožiljke u rekordnom vremenu.

Sve što je potrebno je korištenje ovog sapuna za čišćenje lica tijekom 30 sekundi, svaku večer prije spavanja. Njegova ultra učinkovita formula, koja sadrži ulje čajevca, glicerin, shea maslac i aktivni ugljen u prahu, u tom će vremenu odraditi sve što je potrebno. Uobičajeno tek nakon nekoliko tjedana možemo vidjeti djeluje li određeni proizvod pozitivno ili negativno na našu kožu. No, prema beauty entuzijasticama, to nije slučaj kad se radi o ovom čudotvornom sapunu za lice. Mnogi tvrde kako im je već u tjedan dana promijenio život. Ožiljci od akni su se raščistili i postigli su kontrolu nad svojom masnom kožom.

Neki su nakon korištenja Carbon Theory Charcoal and Tea Tree Oil Break-Out Control Facial Cleansing Bar sapuna za lice po prvi put u životu postigli potpuno čisti ten. Možda uz sav hype niste sigurni bi li ovaj sapun mogao ispuniti vaša visoka očekivanja. Ipak, prema riječima mnogih, teško da bi vas razočarao svojom kvalitetom, formulom i brojnim benefitima.

Carbon Theory Facial Cleansing Bar možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori