Vitamin C serum u koji se isplati uložiti malo više – vole ga i slavne dame!

Vitamin C serum u koji se isplati uložiti malo više – vole ga i slavne dame!

Budući da slavne osobe imaju najbolje dermatologe koji brinu o tome da im je koža uvijek u najboljem mogućem izdanju, to znači da znaju koji proizvodi su uistinu dobri. Tako se C E Ferulic Antioxidant serum, brenda Skinceuticals, istaknuo kao jedan od onih koje svi žele isprobati. Naime, Kendall Jenner je otkrila da ga miješa s kremom za sunčanje. Hailey Bieber je na svom Instagramu C E Ferulic serum izdvojila kao svog miljenika, a i Sienna Miller je istaknula da ga koristi svaki dan otkad joj ga je dermatologica preporučila.

Što čini Skinceuticals C E Ferulic Antioxidant Serum tako dobrim?

Skinceuticals je utabao put revolucionarnim istraživanjima antioksidansa, stoga ne čudi to da njihov C E Ferulic serum sadrži visoko učinkovitu antioksidativnu formulu. Ona je sastavljena od 15% L-askorbinske kiseline [vitamin C], 1% vitamina E i 0,5% ferulinske kiseline. Ovi sastojci jačaju prirodnu barijeru kože, a ako se koristi serum svako jutro, vidjet ćete rezultate za samo nekoliko tjedana. Iako ne možemo poreći da je cijena paprena, ako tražite zlatni standard među vitamin C serumima, možete biti sigurni da Skinceuticals ima jedan od najboljih.

Kako vitamin C utječe na vašu kožu?

Vitamin C je antioksidans što znači da štiti vašu kožu od štetnih agresora iz okoliša – stvari poput onečišćenja, UV zraka, dima, prljavštine i slično. Vitamin C pomaže neutralizirati te štetne slobodne radikale, čineći ih nemoćnima kada dođu u kontakt s vašom kožom. I ne samo to, on je odličan u pružanju sjaja koži te pomaže u smanjenju vidljivosti mrlja i hiperpigmentacije. Potiče proizvodnju kolagena i elastina zbog čega koža izgleda mlađe.

Naravno, postoje neki proizvodi za njegu kože u koje se ne isplati ulagati cijelo jedno malo bogatstvo, ali ponekad, ako zaista želite vidjeti rezultate, vrijedi uložiti malo više. Jedan od sastojaka koji je toga definitivno vrijedan je vitamin C. No, vitamin C može biti prilično nestabilan. To znači da mu je potrebno kvalitetno pakiranje kako bi ostao u najboljem stanju. Uz to, luksuzniji proizvodi poput Skinceulticals C E Ferulic Antioxidant seruma često iza svojih formula imaju velik broj istraživanja – što znači da biste trebali vidjeti određene rezultate na svojoj koži.

Skinceuticals C E Ferulic Antioxidant Serum možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori