Najpopularniji drogerijski tekući ruž uskoro u 14 novih nijansi

Najpopularniji drogerijski tekući ruž
uskoro u 14 novih nijansi

Bourjois Rouge Edition Velvet osvojio je beauty svijet od trenutka kada se pojavio na policama drogerija. Spoj raskošnih nijansi, jednostavnog nanošenja uz pomoć preciznog aplikatora i nevjerojatne izdržljivosti koja ga je na našim usnama zadržavala cijeli dan i duže, Bourjois tekući ruž s mat finišom pretvorio je u drogerijski favorit koji smo mjerili s najboljim tekućim ruževima luksuznih brendova.

Nakon velikog uspjeha prve Rouge Edition Velvet linije u kojoj su se kao najpoželjnije istaknule jarke crvene i ružičaste nijanse iza vrckastih imena Hot Pepper, Ole Flamingo! i Pink Pong, Bourjois je Rouge Edition Velvet paletu proširio s linijom u neutralnim i decentnim nude nijansama koju sve osvojile sve ljubitelje nježnijih tonova i suptilnijeg make up-a. Nijansa Nude-ist je bila novi favorit koji je brzo nestajao s polica drogerija.

NAJPOPULARNIJI DROGERIJSKI RUŽ U NOVIM NIJANSAMA

Sada, više od četiri godine nakon što su prve Bourjois Rouge Edition Velvet nijanse neočekivano osvojile beauty svijet i ovaj odličan tekući ruž za usne pretvorile u novi drogerijski klasik, Bourjois je brojne obožavatelje jednog od svojih najpopularnijih i najuspješnijih proizvoda iznenadio sa 14 novih neodoljivih nijansi.

Nove nijanse upotpunit će raskošnu paletu Rouge Edition Velvet tekućih ruževa za usne s decentnim nude, raskošnim koraljnim i nekoliko nezaobilaznih novih crvenih i ružičastih nijansa. Nakon izlaska četrnaest novih nijansi, Bourjois Rouge Edition Velvet kolekcija imat će njih ukupno trideset i šest što će ovaj drogerijski favorit učiniti još primamljivijim i popularnijim.

U nastavku donosimo pogled na cijelu Rouge Edition Velvet kolekciju u kojoj ćete  sigurno pronaći nekoliko savršenih nijansi za sebe.

Bourjois

Bourjois

Foto: Instagram, Bourjois Paris

Učitati još
Zatvori