Dezodorans koji se savršeno uklapa u vaš aktivan i dinamičan život

Dezodorans koji se savršeno uklapa u vaš
aktivan i dinamičan život

Aktivan i dinamičan život često se veže uz strast za sportom. Bez obzira radi li se o vježbanju ili trčanju, sve više i više ljudi nosi sportsku opremu i prihvaća zdrav način života.

Trčanje poboljšava protok krvi i disanje; daje energiju i povećava fizičko i mentalno zdravlje; poboljšava držanje tijela i jača trbušne mišiće i leđa. Trčanje također može biti vrijeme za druženje i zabavu s drugim trkačima.

Razlozi zdravog znojenja su mnogobrojni, a s Borotalco Active linijom dezodoransa ćete biti zaštićeni s dodatnim mirisom i dodatnom svježinom kad vam je ona najpotrebnija.

Borotalco R&D laboratoriji, posvećeni su istraživanju sve učinkovitijih tehnologija i novih formula te uvode Active liniju Borotalco dezodoransa, jedinstvenu inovaciju na tržištu s Odor-ConverterTM tehnologijom. Mikrokapsule čine liniju Active prvim Borotalco dezodoransima koji se aktiviraju znojem i pokretom, oslobađajući svjež miris. Ta nova tehnologija odgovara potrebama onih koji vode dinamičan i aktivan život i žele se osloniti na vrlo učinkovitog saveznika.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji Odor-ConverterTMs mikrokapsulama koje postupno oslobađaju miris, učinkovitost aktivnog dezodoransa testira se i jamči čak i pod fizičkim naporom. Mikrokapsule se aktiviraju na dva načina: rastapaju se od znoja i rastvaraju pokretom, kao da se znoj pretvara u miris i svježinu. Iako u tradicionalnom dezodoransu mirisi brzo nestaju, Borotalco Active linija dezodoranasa osigurava dugotrajan miris. Njegovo djelovanje je uvijek aktivno, pogotovo kada vam je svježina najpotrebnija.

Borotalco Active sprej s 0% alkohola dostupan je u dva mirisa: Limun i limeta, svježi pjenušavi miris citrusa koji reinterpretira izvornu aromu Borotalco mirisa na moderan način; Morske soli, svježi morski miris obogaćen balzamom od talka. Ovi ekskluzivni mirisi također su dostupni u roll-on pakiranju.

“Što se više znojiš, bolje djeluje!”: Active je ujedno velika i mala dnevna revolucija koja slavi blagostanje pokreta i aktivnog života u potpunoj svježini uz Borotalco potpis.

Pronađite Borotalco proizvode u drogerijama i velikim trgovačkim lancima.

Borotalco Active

Foto: Borotalco

Učitati još
Zatvori