Jedno pakiranje ovog čarobnog balzama za usne proda se svake 4 minute
Jedno pakiranje ovog čarobnog balzama za usne proda se svake 4 minute

Jedno pakiranje ovog čarobnog balzama za
usne proda se svake 4 minute

Proizvodi za puniji izgled usana tražena su roba tijekom posljednjih nekoliko godina. Oni vam mogu uštedjeti vrijeme i poštedjeti vas napornog iscrtavanja usana svako jutro, a možda vam čak uštede i trošak filera. Jedan balzam za usne posebno se proslavio u online svijetu. On čini usne punijima i nahranjenima. Riječ je o Biossance Squalane + Rose veganskom balzamu za usne koji je postao senzacija u svijetu ljepote, a jedno pakiranje se proda svake četiri minute diljem svijeta. Uz to, osvojio je i brojne, cijenjene beauty nagrade.

Biossance Squalane + Rose anti-age balzam za punije usne

Pa, koja je tajna ovog popularnog veganskog balzama za usne? Infuziran je algama wakame, jestivom vrstom morskih algi koja je popularna zahvaljujući svojim hidratantnim i anti-age svojstvima. Alge pomažu vratiti izgled punih usana u roku od dva tjedna, a brojni korisnici potvrđuju da ovaj Biossance balzam čini upravo to.

Zajedno sa svojim sastojkom herojem, wakame algama, Biossance balzam za usne sadrži i hijaluronsku kiselinu za punoću usana, ceramide za hidrataciju i skvalan za sjaj. Mnogi smatraju da je skvalan najbolji prirodni hidratantni sastojak pa je činjenica što se nalazi i u ovom balzamu za usne veliki plus, posebno za one koji se zimi bore sa suhim, ispucalim usnama. Uz to, on ne sadrži paraben i naftu te je cruelty-free. U njemu se ne nalaze ni umjetni mirisi i parfemi. Umjesto toga, ovaj balzam je obogaćen prirodnim mirisom ruže, zahvaljujući kojem beauty entuzijastice koje su ga već isprobale kažu da ima nevjerojatan miris.

Biossance Squalane + Rose veganski balzam zamagljuje dehidrirane linije usana i prekriva ih najsuptilnijim sjajem. Usne ostaju hidratizirane i s nježnim, slasnim mirisom ruže. Samo se morate sjetiti redovito ga nanositi i to je to. Uz brojne pozitivne recenzije uistinu je teško ne kliknuti na ‘add to shopping bag’. Brojni korisnici su se našalili kako ovaj balzam ima magična svojstva. Sve to potvrđuje činjena da je on trenutno svugdje rasprodan.

No, možete svoje ime staviti na listu za čekanje ovdje. Tako ćete biti obaviješteni čim se obnove zalihe i nabaviti svoju dozu čarolije za usne.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori