Noćni serum koji je toliko djelotvoran da se jedan proda svakih pet minuta

Transformacijske moći noćnih tretmana za njegu kože ne smiju se podcjenjivati, posebno kad neki proizvod ima više stotina iznimno pozitivnih recenzija. Zamislite to da se svako jutro probudite s kožom koja je primjetno ljepša nego što je bila večer prije! Jedan serum se posebno ističe po svojim sposobnostima preobrazbe kože, a to je Biossance Squalane + Lactic Acid Resurfacing Night Serum. Vrlo brzo se proslavio time što sanira mnoštvo problema kože dok vi spavate.

Mliječna kiselina, skvalan i djetelina vraćaju sjaj koži u trenu

U formuli ovog seruma ističu se tri glavna sastojka – veganska mliječna kiselina, skvalan i djetelina. Oni djeluju zajedno kako bi zagladili teksturu kože, smanjili fine linije i vidljivost pora. Biossance noćni serum obavlja i nježni piling kože. Naime, mliječna kiselina u njegovom sastavu djeluje na poboljšanje staničnog prometa. To omogućava novim slojevima kože da izađu na površinu, tako da je licu vraćen mladenački sjaj u trenu. Djetelina pomaže procesu zacjeljivanja i ubrzava obnovu kože, a uz to ju štiti od agresora iz okoline poput UV zraka, plavog svjetla i onečišćenja. Posljednje, ali ne i najmanje važno, skvalan koži pruža hidrataciju satima nakon svakog nanošenja.

Prema stotinama vjernih korisnika Biossance noćnog seruma, njihova je koža svako jutro vidno sjajnija i mekša. Beauty entuzijasticama diljem svijeta pruža dosljedne rezultate, stoga nije ni čudno što ga nazivaju „holy grail“ proizvodom i “čarolijom u bočici”. Uz to, jedna bočica Biossance noćnog seruma se u svijetu proda svakih pet minuta.

Biossance Squalane + Lactic Acid Resurfacing Night Serum je veganski i cruelty-free proizvod koji ne sadrži parabene, kao ni umjetne mirise. Možete ga nabaviti ovdje.

Foto: Instagram, Cult Beauty

0