Inovativna eko kozmetika za zaštitu od sunca

Inovativna eko kozmetika za
zaštitu od sunca

@pepermintbeauty

Inovativna ekološka kozmetika za zaštitu od sunca – Biosolis, osigurala je novitete koji pružaju visokokvalitetnu, potpuno prirodnu zaštitu kože od UVA i UVB sunčevih zraka. Biosolis proizvodi rezultat su konstantnog istraživanja zahvaljujući kojem je razvijena linija na bazi mineralnih filtera koji ne ostavljaju bijeli trag, ostaju na površini kože i reflektiraju UV zrake. Prednosti prirodnih mineralnih filtera su što djeluju odmah nakon nanošenja, traju duže i ne začepljuju pore, te ne štete morskoj flori i fauni.

U trgovinama zdrave hrane (bio&bio, Bio Svijet, Garden, Priroda i društvo), specijaliziranim trgovinama (dm OTC prodavaonice) i ljekarnama, te na A1 All Natural internet trgovini, uz standardnu ponudu Biosolis proizvoda, ove godine možete potražiti i Biosolis novitete.

MELT-IN SPF 30 je 100% prirodna, inovativna krema na bazi aloe vere i biljnih ulja, koja se topi na koži, poput maslaca, i lako razmazuje ostavljajući kožu svilenkasto mekom. Pruža visoki stupanj zaštite, a ne ostavlja bijele tragove jer ne sadrži cinkov oksid niti nanočestice. Ova krema nagrađena je u Švedskoj kao kozmetička inovacija godine u kategoriji prirodne kozmetike, a njena tekstura oduševljava već na prvo mazanje.

SUN sprej SPF 50+ jamči visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, lako se nanosi i razmazuje, te ne ostavlja bijeli trag na koži s obzirom na to da ne sadrži cinkov oksid niti nanočestice.

ULJNI sprej SPF 20 s novom suhom formulom za tijelo i kosu sadrži dodatak nježnih šljokica. Štiti kožu od UVA i UVB zračenja i daje joj brončani ten uz lagani svjetlucavi odsjaj koji se presijava na suncu te daje kosi i koži neodoljiv izgled.

Učinkovitost Biosolis kozmetike za zaštitu od sunca temelji se na 100% prirodnim mineralnim filterima i 100% ekološki proizvedenim prirodnim uljima koja, uz aloe veru, učinkovito štite, hrane i njeguju kožu, te ne zagađuju okoliš. Svi Biosolis proizvodi su „eko friendly“, odnosno pakiranje je napravljeno od recikliranog materijala, a etikete od biljne tinte. Proizvodi su hipoalergeni, ne sadrže parabene, parafine, mineralna ulja i parfeme, što ih dodatno čini preporučljivima za osjetljivu kožu.

Zahvaljujući inovacijama Biosolis tehnologa, niti jedan Biosolis proizvod ne sadrži kemijske filtere i nanočestice, a njihovu djelotvornost u skladu s europskim COLIPA i američkim FDA pravilnicima o zaštiti od sunca potvrdio je i nezavisni laboratorij. Biosolis proizvodi pogodni su za cijelu obitelj i sve tipove kože, te su u Hrvatskoj dostupni po najboljim europskim cijenama.

Foto: Biosolis, Instagram

Učitati još
Zatvori