Skincare brend kojeg Hrvatice obožavaju sada ima i prvi proizvod s prekrivnom moći

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Biologique Recherche (@biologique_recherche) on

Nakon tri godine istraživanja, Biologique Recherche s ponosom predstavlja svoj prvi tonirani serum za njegu kože: savršenu kombinaciju učinkovitosti njege kože i idealnu prilagođenost tenu. Sérum de Teint ujednačava kožu, pruža joj prirodnu pokrivenost i istovremeno joj omogućava da diše. Zahvaljujući svom dugotrajnom hidratacijskom djelovanju, on epidermi pruža ugodan osjećaj tijekom cijelog dana. Kao rezultat toga, ten postaje blistaviji i zrači zdravim sjajem.

Više od toniranog seruma – istinska zaštita kože

Sérum de Teint dolazi u pet različitih nijansi, a svaka sadrži preciznu kombinaciju pigmenata čime se stvara idealna toniranost za svaku vrstu tena. S pet različitih nijansi, svi mogu odabrati pravi proizvod za njih – prilagođen godišnjem dobu i svim promjenama koje se događaju koži.

Djelovanje seruma usmjereno je na tri glavna problema koja se odnose na zaštitu kože. On popravlja oštećenja uzrokovana onečišćenjem kojem nas izlaže naš način života. Također, on hidrira kožu kako bi ona maksimalno očuvala svoju funkciju barijere. Uz to, on ujednačava ten i pruža dugotrajnost za optimalni rezultat. Aktivni sastojci za fotozaštitu i protiv onečišćenja pomoći će stvaranju „štita“ na površini kože kako bi ju zaštitio od čestica gradskog zagađenja i slobodnih radikala izazvanih sunčevim zračenjem. Koža je trajno hidrirana i zaštićena od štetnih vanjskih čimbenika.

Upravo zahvaljujući svojim brojnim aktivnim sastojcima, Sérum de Teint učinkovito djeluje protiv onečišćenja i na ujednačavanje tena. Ekstrakt cvjetova leptirovog grma u kombinaciji s polisaharidom protiv onečišćenja stvara na koži barijeru koja ju štiti od tri vrste onečišćenja: atmosferskog, UV i kućnog (kemikalije). On sadrži i ulje sjemenki indijske smokve zahvaljujući kojem je koža hidrirana.

Preporuke za upotrebu

Sérum de Teint nanosi se na završetku rutinske njege kože i pruža joj višestruke prednosti. Dugotrajno hidrira kožu, ujednačava i smanjuje nesavršenosti, omogućuje koži da diše. Također, on je nemasan i nekomedogen te pruža koži prirodnu pokrivenost. Bilo da ga nanosite vrhovima prstiju ili kistom, serum utapkajte na čistu i suhu kožu (čelo, nos, obraze, bradu) nakon vaše uobičajene njege kože. Pažljivo razmažite od sredine prema van, na licu, vratu i dekolteu, za prirodan završni rezultat.

Foto: Biologique Recherche

4