Bio-Oil je kreirao još bolju verziju svog kultnog ulja za njegu tijela

Bio-Oil je kreirao još bolju verziju svog
kultnog ulja za njegu tijela

U proteklih 30 godina vam je sigurno netko više puta preporučio Bio-Oil ulje za njegu kože. Ovaj proizvod je davne 1987. godine lansirala južnoafrička tvrtka Bio-Oil i njihovo ulje je ubrzo postalo jedno od najpopularnijih i najprodavanijih proizvoda, posebno kad se radi o liječenju ožiljaka i strija. Uz to, mnogi celebrityji naveli su ga kao svoje omiljeno ulje za lice. On je uistinu multifunkconalni proizvod koji je obožavan diljem svijeta.

Dry Skin Gel smo čekali čak 30 godina

Prema istraživačkom timu tvrtke Bio-Oil, koju vode braća Justin i David Letschert, njihov najnoviji proizvod morao je biti još bolji. Bio-Oil je tada, tek nakon 30 godina, predstavio svoj najnoviji Dry Skin Gel. Radi se o proizvodu gel formule koja se pretvara u ulje prilikom nanošenja, a dizajniran je za intenzivno suhu kožu. Cilj im je bio stvoriti uljnu formulu koja će hidratizirati kožu bez osjećaja masnoće ili težine. Strastveni su po pitanju ulja kao savršenog sastojka za suhu kožu i uvijek će radije odabrati ulje nego hidratantnu kremu. Pogotovo s obzirom na to da je koža u osnovi hidrofobna, stoga odbija kreme čiji je glavni sastojak voda.

Tvrtka više od 10 godina ima odjel za istraživanje ulja i njihov tim radi na stvaranju formule s najvećom mogućom koncentracijom ulja. Rezultat je bio Dry Skin Gel, kojeg čini nevjerojatnih 84 posto ulja, zajedno s hidratizirajućim glicerinom i ureom. Pokušali su napraviti najbolji proizvod za suhu kožu koji postoji, a čini se kako su u tome i uspjeli. Punih 30 godina njihovo ulje za njegu kože nalazilo se na tržištu i tek tada je izašao drugi proizvod ovog brenda.

Još bolja i prirodna verzija kultnog Bio-Oil ulja

Danas se možemo veseliti trećem proizvodu ovog kultnog brenda. Naime, razvili su 100 posto prirodnu verziju svog originalnog proizvoda protiv ožiljaka i strija. Proizvod se pokazao jednako dobar tijekom kliničkih ispitivanja, što ga čini prvim prirodnim proizvodom čija se djelotvornost dokazano podudara s vodećim proizvodom u toj kategoriji. Uz to, Bio-Oil otkriva da njihov Skincare Oil Natural nije jedini novi proizvod koji će se pojaviti na tržištu. Na ovom se popisu nalazi i dnevna hidratantna krema, mirisi, krema za sunčanje i nježan gel za tuširanje koji su svi u pripremi za 2021. godinu, a neki još nisu ni imenovani. Za sada ćemo se morati zadovoljiti s proizvodom broj tri kojeg možemo očekivati na tržištu do kraja ove godine.

Bio-Oil proizvodi su dostupni u ljekarnama, Mulleru, trgovinama dm-a, te putem web shopa. Za više informacija o proizvodima posjetite njihovu web stranicu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori