Omiljeno ulje protiv strija i ožiljaka

Omiljeno ulje protiv strija i ožiljaka

Bio-Oil

Kada govorimo o kultnim uljima za njegu kože koja imaju milijune ženskih poklonica diljem svijeta, svakako se mora spomenuti obožavani Bio-Oil. Na svjetskom tržištu pojavio se 2002. godine i od tada je zasjeo na tron najprodavanijih beauty proizvoda. Pouzdano se zna da je Bio-Oil najprodavanije ulje na svijetu za njegu strija, no ne može mu se osporiti ni djelovanje na druge probleme s kojima se koža susreće, poput ožiljaka, znakova starenja i neujednačenog tona kože. Osim toga, poput štita brani kožu od negativnih vanjskih utjecaja, pa će i ove zime biti posebno koristan. Jedna mala bočica krije niz beneficija, a vjerujemo kako ste se s njome već susreli i vi. Ako ipak niste, pravi je tren da upoznate Bio-Oil na najbolji mogući način i saznate zašto je ovo ulje toliko obožavano.

Bio-Oil6

Bio-Oilu često se pripisuje epitet čudotvornog i čarobnog, a razlog tome je, naravno, sama formula proizvoda, koja predstavlja kombinaciju biljnih ekstrakata i vitamina suspendiranih u uljnoj bazi. Bio-Oil sadrži i revolucionarni sastojak PurCellin Oil™ koji mijenja konzistenciju formule i čini je laganom i nemasnom. Tako osigurava da koža lako upije sve djelatne tvari sadržane u vitaminima i biljnim ekstraktima. Bio-Oil prošao je sva sigurnosna testiranja u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i Vijeća o kozmetičkim proizvodima, a tu su i brojna priznanja koja potvrđuju njegovu učinkovitost i čak 27 nagrada samo u 2017. godini. Kako i vama može pomoći u nekom problemu s kojim se vaša koža suočava, saznajte u nastavku.

Bio-Oil2

5 načina primjene Bio-Oil ulja

Ožiljci

Ožiljci su sastavni dio procesa zacjeljivanja, a rezultat su prekomjernog stvaranja kolagenskih stanica na mjestu rane. Tijekom svog sazrijevanja ožiljci prolaze kroz brojne promjene, ali su uvijek trajni. Bio-Oil formuliran je tako da poboljša izgled ožiljaka.

Bio-Oil se kružnim pokretima masira u ožiljak, dvaput dnevno tijekom najmanje 3 mjeseca. U slučaju novog ožiljka Bio-Oil se treba nanositi tek onda kad rana zacijeli, a ne na otvorenoj rani.

Bio-Oil4

Strije

Kad se tijelo širi brže od kože ona puca. Tijekom njenog zacjeljivanja nastaju ožiljci vidljivi na površini kože odnosno strije. Hoće li se strije pojaviti ili ne ovisi o tipu kože, rasi, dobi, prehrani i hidrataciji kože. Strije se najčešće javljaju kod trudnica, body-buildera, adolescenata koji naglo izrastu i osoba koje se naglo debljaju. Po svojoj prirodi strije su trajne, no Bio-Oil može poboljšati njihov izgled.

Bio-Oil treba dvaput dnevno kružnim pokretima umasirati u strije, tijekom najmanje tri mjeseca. Tijekom trudnoće treba ga koristiti od početka drugog tromjesečja na dijelovima tijela posebno sklonim strijama: trbuh, grudi, donji dio leđa, bokovi, stražnjica i bedra.

Bio-Oil7

Neujednačen ten

Neujednačena boja tena javlja se kad tijelo neujednačeno proizvodi melanin. To može biti potaknuto vanjskim uzrocima, kao što su prekomjerno izlaganje suncu ili korištenje proizvoda za izbjeljivanje kože loše kvalitete. Unutrašnji uzroci su hormonalne promjene u trudnoći, menopauzi ili korištenje oralne hormonske kontracepcije.

Bio-Oil pomaže poboljšati izgled kože kod neujednačene boje tena, a treba ga nanositi na zahvaćena područja dvaput dnevno, tijekom najmanje 3 mjeseca. Bio-Oil štiti od sunčeva zračenja. Koristite li sredstvo za zaštitu od sunca nanesite ga tek nakon što koža potpuno upije Bio-Oil.

Bio-Oil3

Starenje kože

Naborana koža obično se povezuje sa starenjem i najčešće ju uzrokuje slabljenje strukture kolagena i elastina u koži. Bio-Oil sadrži brojne sastojke koji pomažu koži da očvrsne, čine je mekšom, glađom i podatnijom te time smanjuju stupanj naboranosti kože. Nadalje, Bio-Oil hidratizira kožu pri čemu je tonira te poboljšava njezinu teksturu i izgled finih bora.

Bio-Oil treba nanositi na zahvaćena područja dvaput dnevno.

Bio-Oil5

Dehidrirana koža

Površina kože sadrži nevidljiv masni sloj koji djeluje kao barijera i zadržava vlagu unutar kože. Kad je zrak jako suh ovaj sloj lipida često popušta i iz kože izlazi previše vlage. Svakodnevno kupanje ili tuširanje mogu pogoršati stanje jer se zbog astrigentnog učinka vode i sapuna odstranjuje sloj lipida. Bio-Oil spaja se s prirodnim masnim slojem kože i tako koži pomaže zadržati vlagu. Bio-Oil treba nanositi dvaput dnevno. Rezultati se razlikuju od osobe do osobe.

Proizvod je dostupan u ljekarnama i trgovinama dm-a, a za više informacija posjetite stranice:

www.bio-oil.com/hr.

https://www.mojaljekarna.hr/hiperpigmentacije/5648-bio-oil.html

Foto: Bio-Oil Hrvatska

Učitati još
Zatvori