Kako je bilo u Berlinu na predstavljanju brenda Authentic Beauty Concept?

Kako je bilo u Berlinu na predstavljanju
brenda Authentic Beauty Concept?

Ranije ovog mjeseca, Journal.hr imao je priliku prisustvovati ekskluzivnom predstavljanju premium hair brenda Authentic Beauty Concept u Berlinu. Fokus ovog kratkog, ali slatkog putovanja bio je na cijelom jednom danu za medije, dupkom ispunjenom raznim kreativnim događanjima (radionicama, yogom, TED Talkom…), koja su za cilj imala pokazati nama i budućim ljubiteljicama Authentic Beauty Concepta, kako nije riječ o još jednom u nizu beauty brendova, već o pravom malom pokretu koji preispituje što je za nas autentična ljepota i pronalazi načine kako da se u svojoj koži, baš onakve kakve jesmo, najbolje osjećamo.

Za predstavljanje brenda na europskoj razini odabrana je COLONIA NOVA, kreativna kuća u berlinskom Neuköllnu, čiji je loft s puno dnevnog svjetla savršeno poslužio za upoznavanje s ovim zanimljivim novim konceptom ljepote. Da, Authentic Beauty Concept između ostalog jesu i premium proizvodi za njegu i styling kose koje ćete moći isprobati i doživjeti u sklopu pomno osmišljenih tretmana u izabranim hrvatskim frizerskim salonima, no oni su istovremeno mnogo više od toga, što su nam se potrudili približiti brojni stručnjaci koji su već nekoliko godina radili na stvaranju i realizaciji Authentic Beauty Concepta. Kroz razgovore s njima, bilo da su frizerske struke, rade u laboratoriju ili su u marketingu, vrlo brzo postalo je jasno kako im je ovaj projekt izuzetno prirastao srcu i kako su u svakoj etapi sudjelovali s jako puno strasti i posvećenosti, a možda najviše oduševljava činjenica da su svi frizerski stilisti koji su se već susreli s ovim proizvodima istinski oduševljeni njima i smatraju da trenutno nemaju konkurenciju na tržištu.

Sve oko Authentic Beauty Concepta je jedna velika ‘feel good’ priča, počevši od pažljivo odabranih, čistih sastojaka koji se nalaze u proizvodima, preko toga da su iz proizvoda izbačeni oni štetni sastojci poput silikona, sulfata i parabena pa sve do činjenice da su proizvodi provjereno djelotvorni i frizerski stilisti s njima već obožavaju raditi. A onda je tu i novi ideal kose, gdje nas Authentic Beauty Concept napokon oslobađa dugotrajnih rutina stylinga kose i umjetnih, ‘uniforma’ frizura koje viđamo posvuda. Ideja savršeno nesavršene, autentične kose, one koja je naša, ali još bolja uz suptilno naglašavanje Authentic Beauty Concept proizvodima, bez sumnje će učiniti da se osjećamo dobro sa svojom frizurom, čak i kada je ona potpuno ležerna i neopterećena.

Loft koji nas je ugostio uređen je u stilu Authentic Beauty Concepta, pokreta koji je i sam vrlo jednostavan, pročišćen, svijetao i prozračan. Cijela filozofija oko njega je s pozitivnim nabojem, pa Authentic Beauty Concept definitivno nije samo brend čije ćete proizvode za kosu koristiti, već je i brend koji će vas podsjetiti da s vremena na vrijeme zastanete, uzmete zasluženu pauzu u svojoj užurbanoj svakodnevici i ponovno se povežete sa sobom, na fizičkoj, ali i duhovnoj razini. Primjera radi, možda je to odlazak frizeru na opuštajuć i meditativan tretman, možda je to yoga koju smo imali priliku prakticirati u sklopu predstavljanja Authentic Beauty Concepta ili bilo koja druga zanimacija, primjerice neka kreativna, koja vas opušta i čini ispunjenima. Voljeti sebe, ono što jesmo i vlastitu autentičnost, cilj je koji Authentic Beauty Concept nastoji postići kroz svoju filozofiju i kroz ovaj pokret s brojnim inspirativnim ljudima, od kojih smo mnoge i upoznali u Berlinu. U nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori