Dva nova pudera uz koja će vaša koža lijepo disati ove sezone

Dva nova pudera uz koja će vaša koža
lijepo disati ove sezone

Ako i u ljetnim danima volite nositi puder te je on sastavni dio vaše kozmetičke torbice, Benefit je predstavio dva nova preslatka i genijalna proizvoda koja ćete jednostavno obožavati. Riječ je o tekućem puderu i puderu u kamenu koji su dio linije Hello, Happy. Na licu ne ostavljaju težak trag, već se stvara prirodan osjećaj i lice ispod sloja pudera može disati, a to je svima cilj u ljetnoj beauty rutini, zar ne?

Prirodan izgled i lagana pokrivenost

Tekući puder dolazi u dvije veličine – jedna je standardna, a druga je travel, tako da je idealna za putovanja i nadolazeće godišnje odmore. Hello Happy Flawless Brightening Foundation opisuju kao tekući puder koji je lagan i prozračan, a rezultat njegova apliciranja je besprijekoran ten te vrlo prirodan izgled.

benefit puder

Drugi novitet je puder u kamenu koji dolazi u divnom pakiranju sa “smajlićem”. Hello Happy Velvet Powder Foundation dolazi u 12 nijansi te s dva aplikatora za nanošenje pudera. Kao i tekući, i ovaj je puder lagan i prozračan te ostavlja prirodan mat izgled. Prednost ovog pudera je što je pomalo kremast jer sadrži shea maslac te na koži ostaje gladak osjećaj.

benefit puder

Foto: Benefit Cosmetics, Instagram (@beautynewsofficial)

Učitati još
Zatvori