Svaka beauty entuzijastica s nestrpljenjem iščekuje prvi vikend u ožujku – evo zašto

Svaka beauty entuzijastica s nestrpljenjem iščekuje prvi vikend u ožujku – evo zašto

Većini nas već je pomalo dosta ove duge, sumorne i sive zime, zar ne? Mračno je kad se probudimo, mračno je kad se vraćamo kući s posla. Baš zato jedva čekamo unijeti dašak boje u naš make up, manikure i odjevne kombinacije. Točkice su opet „in“ ove godine, a i šiške, nijanse zelene te hidratantni ruževi u najbogatijim bojama. Sve ove beauty navike i modne detalje jedva čekamo ponovno uključiti u svoju rutinu. Dok se veselimo svemu što nam proljeće donosi, i ove godine svaka beauty entuzijastica može naći dodatnu dozu inspiracije na Zagrebačkom velesajmu, na sajmu Beauty&Hair Expo Zagreb.

Beauty&Hair Expo donosi sve novosti o beauty trendovima

Ove će godine Beauty&Hair Expo Zagreb trajati od 4. do 6. ožujka. Tamo ćete moći pronaći sve informacije i inspiraciju vezano uz ovogodišnje trendove. Otkrijte sve o tome koje su ‘it’ šiške, ruževi, lakovi za nokte, kao i tehnike bojanja kose i nanošenja make upa. Napokon se možete ohrabriti i svoju smeđu kosu obojati u nešto novo i potpuno drugačije. Subota, uz brojne novosti koje će ponuditi izlagači, donosi i „Beauty&Business konferenciju“ na kojoj će sudjelovati veliki broj stručnih i kvalitetnih predavača.

Već sada možete rezervirati prvi vikend u ožujku za uživanje u danima ljepote i otkrivanje svih novosti o trendovima u industriji ljepote.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori