Obnovite svoju makeup kolekciju i saznajte najnovije trendove na jednom mjestu
Obnovite svoju makeup kolekciju i saznajte najnovije trendove na jednom mjestu

Obnovite svoju makeup kolekciju i saznajte
najnovije trendove na jednom mjestu

Beauty teme prilično je dinamično, a ponekad i izazovno pratiti. Gotovo niti jedna industrija unazad nekoliko godina nije doživjela toliki procvat. Posebno je zanimljivo koliko se ova dinamična industrija promijenila u tom periodu.

Tanke obrve, gusti pramenovi na kosi, prenaglašen make up… samo su djelići trendova koji se izmjenjuju u beauty svijetu. Aktualno pitanje u beauty industriji je i njezina ekološka prihvatljivost.

O trenutnim trendovima i onima koji tek dolaze, spremno će progovoriti stručnjaci iz kozmetičke i hairstyle industrije od 10.-12.03. na Zagrebačkom velesajmu.

Beauty sajam

Saznajte sve o najnovijim trendovima

Najavljujemo 4. Hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem, Međunarodno brijačko natjecanje – Barber Battle Croatia 2023, 2. Beauty&Business konferenciju, look&learn seminare, učenička natjecanja, modne revije i još puno toga.

Budite informirani i saznajte što je tek pristiglo iz svjetskih beauty središta. Očekuju vas tri dana obojana mirisima i čarolijom svijeta ljepote. Pronađite u bogatoj ponudi najbolje za sebe i uživajte u brojnim tretmanima jer proljetni makeover počinje s Beauty&Hair Expo 2023.

Beauty sajam

Pogodnosti za posjetitelje

I naravno, ne zaboravite nadopuniti svoju kozmetičku torbicu novim proizvodima po povoljnim sajamskim cijenama.

Pratite njihove društvene mreže i saznajte na vrijeme sve informacije o iznenađenjima koja su pripremili izlagači i partneri za največi regionalni beauty sajam – BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2023.

Ulaznice i radno vrijeme

Cijena ulaznice za ovaj beauty sajam iznosi 4 eura, a za učenike i studente 2 eura. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, osim u nedjelju kada sajam radi do 18 sati.

Više informacija možete pronaći na web stranici i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Beauty sajam

FOTO: PR, iStock

Učitati još
Zatvori