Stigao je i Zara beauty adventski kalendar!

Svake se godine posebno veselimo blagdanskoj sezoni. Osim što nam donosi feel good raspoloženje, sve one ukusne tople napitke i gastro specijalitete, donosi nam i brojne beauty poslastice. Još kad one dolaze u obliku adventskog kalendara, našoj sreći nema kraja. Sad je i Zara kreirala svoju verziju adventskog beauty kalendara koji će nam nesumnjivo unijeti radost u svakodnevicu barem tijekom tih najvažnijih 25 dana do Božiča. Nazvali su ga Beauty Wardrobe Zara Emotions, a u njemu ćete moći pronaći neke od najomiljenijih Zara proizvoda.

Što možete naći u Beauty Wardrobe Zara Emotions adventskom kalendaru?

Zarin adventski kalendar je najmirisniji ikad. Naime, on sadrži čak devet različitih parfema, osam mirisnih svijeća, šest losiona za njegu kože tijela i četiri gela za pranje ruku i tijela – za Božić ispunjen najfinijim aromama. Svi ovi proizvodi nastali su u suradnji s Jo Malone, a već znamo da se sve što ova ikona industrije dotakne, pretvara u mirisno zlato. Prvo je izgradila jednu od najvećih parfemskih kuća s nekim od najboljih proizvoda koji su ikad krasili police, zapešća i domove brojnih obožavatelja brenda diljem svijeta. Potom je Jo Malone izgradila svoje drugo carstvo – Jo Loves. Prilično impresivno, zar ne?

Njezin treći pothvat podrazumijevao je unošenje njezine luksuzne parfemske čarolije u svijet high street brendova. Prije godinu dana udružila se sa Zarom kako bi stvorili najnoviju kolekciju parfema koju su nazvali Zara Emotions. Njihova prva kolekcija temeljila se na kultnim stavkama oba brenda, Zare i Jo Loves. Koristili su sastojke koje obožavaju već dugi niz godina, a svaki je miris kreiran s osobnošću koja na jedinstven način priča svoju priču. Ovaj Božić i vi možete uživati u svim rezultatima njihovog rada i učiti svoj dom i svoje tijelo mirisnijim nego ikad.

Beauty Wardrobe Zara Emotions možete nabaviti ovdje.

Foto: Zara

0