Nova Zara kolekcija parfema nosi Jo Malone potpis

Nova Zara kolekcija parfema nosi
Jo Malone potpis

Raskošne kombinacije mirisnih nota u malim staklenim bočicama uvijek su bile sinonim za luksuz. Iako su se još u devedesetima na beauty sceni pojavili toaletne vode i parfemi s bitno nižom cijenom, kvalitetan miris donedavno se mogao pronaći samo na ono drugoj, znatno skupljoj strani beauty svijet. U suradnji s jednom od najvećih mirisnih vizionarki, high street brend Zara odlučio je promijeniti pravila i ponuditi kolekciju vrhunskih parfema koje će istovremeno krasiti najdivnije mirisne note i pristupačna cijena.

Zara Emotions – kolekcija vrhunskih parfema s pristupačnom cijenom

Kako bi kreirali raskošne i luksuzne mirise, ali zadržali high street cijene, Zara se spojila s Britankom Jo Malone. Iza sebe, Jo ima čak dva uspješna brenda – Jo Malone koji se danas nalazi u rukama giganta Estee Lauder i Jo Loves, brend kojeg je danas i sama dio. Kao jedno od najvećih imena u svijetu parfema danas, Jo je približila svijet niche parfema širokoj publici, a njezino nevjerojatno umijeće kombiniranja mirisnih nota i stvaranja parfema sada će biti dostupno i masama koje prate i vole high street brend Zaru.

Jo Malone je za Zaru kreirala osam različitih mirisa unutar kolekcije koja nosi naziv Zara Emotions. Njihova imena spoj su broja i opisa mirisa koji vas očekuje unutar bočice. Bez obzira preferirate li citrusne, cvjetne ili drvenaste mirise, u novoj Zara Emotions kolekciji bez sumnje ćete naći novi mirisni favorit. Ako poželite isprobati sve nove Zara mirise s Jo Malone mirisnim potpisom, možete odabrati Discovery Set koji donosi svih osam mirisa u mini pakiranu od 4 ml ili Collector set u kojem se nalaze svi mirisi u bočicama od 40 ml.

Sve Zara Emotions parfema otkrivamo u nastavku, a više o kolekciji i mirisima možete pročitati ovdje.

Zara x Jo Loves Zara Emotions No1 Vetiver Pamplemousse
N°1 Vetiver Pamplemousse
Zara x Jo Loves Zara Emotions No2 Waterlily Tea Dress
N°2 Waterlily Tea Dress
Zara x Jo Loves Zara Emotions No3 Ebony Wood
N°3 Ebony Wood
Zara x Jo Loves Zara Emotions No4 Amalfi Sunray
N°4 Amalfi Sunray
Zara x Jo Loves Zara Emotions No5 Tubereuse Noir
N°5 Tubereuse Noir
Zara x Jo Loves Zara Emotions No6 Fluer D'Oranger
N°6 Fleur D’Oranger
Zara x Jo Loves Zara Emotions No7 Fleur de Patchouli
N°7 Fleur de Patchouli
Zara x Jo Loves Zara Emotions No8 Bohemian Bluebells
N°8 Bohemian Bluebells
Zara x Jo Loves Zara Emotions Collector Set
Collector Set
Zara x Jo Loves Zara Emotions Discovery Set
Discovery Set

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori