Tri beauty noviteta kojima se veselimo ovog rujna

@chanel.beauty

Jesen je uvijek u znaku noviteta, kako u svijetu ljepote, tako i u modnom svijetu, a početak rujna donosi nam nekoliko odličnih proizvoda iz linije dekorativne kozmetike. Budući da dolazi do promjene beauty rutine, s dolaskom hladnijih dana okrenut ćemo se i masnijim i težim formulama, a u svoju kozmetičku torbicu vratiti proizvode poput sjenila za oči koje je u ljetnoj sezoni većina ipak – zaobilazila.

Nyx Born to Glow Naturally Radiant Foundation

beauty noviteti
Nyx Born to Glow Naturally Radiant Foundation

Dolazak jesenskih dana znači i promjenu beauty rutine, a jedna od stavki na koju je potrebno posebno obratiti pozornost je i odabir novog pudera. Nyx je predstavio novi puder Born to Glow Naturally Radiant koji sadrži čak 45 nijansi. Ima srednu pokrivnost, a licu će dati prirodan izgled, bez obzira na to kakav tip kože imate. Na licu ostavlja tanak sloj, a lice neće izgledati sjajno ili masno, a plus mu je što na licu više djeluje poput seruma, a ne poput baze za make up, odnosno ne stvara osjećaj maske na licu.

Chanel Rouge Allure Ink Fusion

beauty noviteti
Chanel Rouge Allure Ink Fusion

Tekući ruž koji ne isušuje usne, a istovremeno ima jaku pigmentaciju te na usnama stoji cijeli dan? Chanel je sa svojim Rouge Allure Ink Fusion ponudio upravo to. Ovaj je ruž čak i vodootporan pa se tijekom dana ne treba brinuti da će samo nestati s usana. Ruž ima i njegujuća svojstva zahvaljujući vitaminu E pa usne neće biti ispucale i isušene.

Laura Mercier Parisian Nudes Eyeshadow Palette

beauty noviteti
Laura Mercier Parisian Nudes Eye Shadow Palette

Čini nam se kako je rujan mjesec novih paleta i novih nijansi jer je mnoštvo kozmetičkih brendova predstavilo svoje novitete. Paleta Parisian Nudes s potpisom Laura Mercies donosi nijanse sjenila koje su idealne za svaki dan, ali i za formalnije prigode kad make up treba biti svečan. Od klasičnih, velvet nijansi u nude tonovima do upečatljivih nijansi sa shimmer finishom, u ovoj paleti svatko može pronaći nijansu za sebe.

Foto: Nyx Cosmetics, Chanel, Laura Mercier

1