Beauty&Hair Expo – događaj koji će razveseliti sve beauty entuzijaste

Beauty&Hair Expo – događaj koji će razveseliti sve beauty entuzijaste

Najveći regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti razveselit će sve beauty entuzijastice. Kroz nove proizvode sajam Beauty&Hair Expo prezentira brojne look&learn edukacije i seminare. Zagrebački velesajam ima tradiciju održavanja sajmova dužu od 110 godina, od čega u segmentu ljepote 20 godina.

Beauty&Hair Expo mjesto je za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima. Posjetiteljima će se približiti noviteti na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke. Beauty&Hair Expo kvalitetu tradicije podiže na novu razinu i otvara vrata promjenama, a što vas sve očekuje od 8. do 10. ožujka doznajte u nastavku.

Beauty&Hair Expo donosi brojne novitete

Projekt je na međunarodnoj sajamskoj pozornici dugi niz godina. Uspješno omogućava izlagačima predstavljanje noviteta, promociju proizvoda i demonstraciju novih tehnika. Poslovnim posjetiteljima, istovremeno, omogućava upoznavanje s najnovijim trendovima. Također, sudjelovanje u inspirativnim i nadasve edukativnim radionicama domaćih i stranih predavača i testiranje vještina u make-up natjecanjima i osvajanje vrijednih nagrada.

Novost ovogodišnjeg izdanja je iznimno snažan segment hair industrije sa svjetski poznatim imenima iz branše. Dvodnevni HAIR EXPO program održat će se u paviljonu 8 na više od 2.500 m2 kreativno uređenog prostora s nagrađivanim svjetski poznatim frizerskim stilistima. Očekuju vas Guy Tang, Kevin Luchmun, Indira Schauwecker, Efi Davies i domaći edukatori: Kanso Akademija Zagreb, Sandra – Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.

Atraktivan tattoo&body painting

Novost o kojoj ćete imati prilike slušati na Beauty&Hair Expo sajmu je tattoo&body painting. Uvijek atraktivna tema privući će veliki broj zaljubljenika u ukrašavanje tijela. Predstavit će se desetak izvrsnih tattoo majstora. Subota 9. ožujka rezervirana je za prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu. Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja.

Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote i frizerstva: kozmetika, njega kose, prirodni preparati, oprema salona, njega noktiju. Ovo je događanje za sve one koji želite učiniti nešto korisno za sebe. Besplatni kozmetički savjeti, noviteti iz područja dekorativne i preparativne kozmetike, najnoviji trendovi u šišanju i bojanju kose.. Ako želite iskoristiti sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda, zabilježite si u planer vikend od 8. do 10. ožujka i posjetite Beauty&Hair Expo na Zagrebačkom velesajmu.

Sajmom ćete prošetati kroz četiri paviljona Zagrebačkog velesajma s više od 300 izlagača na 13.500 m2 izložbenog prostora. Cijena ulaznice iznosit će 30,00 kuna, a više o sajmu doznajte na službenim stranicama sajma i Zagrebačkog velesajma.

 

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori