Beauty Blender predstavio svoj prvi make up proizvod – tekući puder ‘Bounce’

Beauty Blender predstavio svoj prvi make up proizvod – tekući puder ‘Bounce’

Unazad nekoliko godina, brend Beauty Blender postao je sinonim za savršenu make up spužvicu koja je izazvala pravu malu revoluciji u svijetu make upa. Nakon godina prevlasti make up kistova, Beauty Blender ponudio je novi način nanošenja onog najbitnijeg dijela svakog make up looka, podloge, koji je oduševio sve one koji su ga isprobali. I dok su se mnogi beauty brendovi okušali u stvaranju nove it spužvice, Beauty Blender još uvijek se ističe kao najbolja.

Nakon nekoliko različitih verzija i kolekcija njihovog sada već kultnog proizvoda, brend Beauty Blender odlučio je zakoračiti u svijet make up proizvoda i to, sasvim očekivano, kreiranjem tekućeg pudera koji u kombinaciji s njihovom make up spužvicom stvara moćni duo.

BEAUTY BLENDER PUDER KOJI CIJELI BEAUTY SVIJET JEDVA ČEKA ISPROBATI

Nakon nekoliko tjedana simpatičnih teasera moćnih parova kao što su Beyonce i Jay-Z, avokado i tost, uz pomoć kojih je svojim brojnim obožavateljima na društvenim mrežama najavio novi proizvod, brend Beauty Blender je prije nekoliko dana konačno otkrio o kojem se proizvodu radi – savršenom tekućem puder koji cijeli beauty svijet jedva čeka isprobati. Tekući puder Bounce upakiran je u jednostavnu, ali nimalo tipičnu za tekući puder bijelu bočicu.

Iza zanimljivog dizajna nalazi se i praktična funkcija – umjesto na ruku ili direktno na make up spužvicu koja se, naravno, preporučuje za nanošenje Bounce puder, puder istiskujete u udubinu dizajniranu po mjeri Beauty Blender spužvice.

Beauty Blender Bounce tekući puder na police beauty dućana i online shopova stiže 24. srpnja, a već sada obećava mnogo. U 32 različite nijanse, Bounce puder najavljen je kao tekući puder koji će se na koži zadržati 24 sata, a čiju laganu formulu bez parabena, sulfata i ulja, ali s dodatkom hijaluronske kiseline i ekstrakta breze krase izvrsno prekrivanje i baršunasti finiš. Čini se da je Beauty Blender kreirao još jednu pravu make up poslasticu.

Beauty Blender Bounce

Foto: Instagram, Beauty Blender

Učitati još
Zatvori