Upoznajte BASIC botanikals -novi hrvatski brend clean kozmetike

Upoznajte BASIC botanikals -novi
hrvatski brend clean kozmetike

BASIC botanicals clean kozmetika

BASIC botanikals novi je hrvatski brand clean kozmetike najviše kvalitete. Proizvodi, iza kojih stoji Zagrepčanka Nika Bašić Bunić, inspirirani su aroma terapijom i snagom eteričnih ulja. BASIC botanikals proizvodi pripremljeni su od sastojaka kontroliranog porijekla najvećeg standarda, a namijenjeni su kupcima koji traže beskompromisnu kvalitetu kozmetičkih proizvoda.

BASIC botanikals clean kozmetika
Nika Bašić Bunić
BASIC botanikals clean kozmetika

Upoznajte novi hrvatski clean beauty brend

Prepoznavši potražnju za clean kozmetikom, BASIC botanikals proizvodi male serije proizvoda koji u sebi sadrže pregršt prirode. Kupcima diljem svijeta nudi kozmetiku namijenjenu podjednako ljepoti i zdravlju, a cilj brenda je ojačati svijest o ljekovitim svojstvima pomno odabranih biljaka koje se nalaze u našim proizvodima i njihovom pozitivnom utjecaju na čovjekovo zdravlje. Sirovine koje koriste dobivene su iz etičkog uzgoja, a proizvodi ne sadrže GMO sastojke, toksine, filere, parabene, umjetna bojila, umjetne mirise i sintetičke kemijske spojeve. Vrhunska kvaliteta postignuta je strogom laboratorijskom kontrolom. Svi BASIC botanikals proizvodi ručno su punjeni i pakirani u Hrvatskoj.

BASIC botanikals clean kozmetika

Prvi BASIC botanikals proizvod koji svi trebamo u svojoj kozmetičkoj torbici

Prvi proizvod novog hrvatskog brenda clean kozmetike je LIP POMADE namijenjen za njegu i očuvanje usnica, a dolazi u četiri zamamne nijanse: candy, nude, berry i bloom. LIP POMADE pripremljen je od pregršt potpuno prirodnih sastojaka među kojima su hyaluron lipo, Q10, vitamin E, shea maslac, lanolin, ricinusovo ulje te eterična ulja ružičastog grejpa i paprene metvice, a ambalaža je osmišljena tako da je pogodna za ponovnu upotrebu ili recikliranje. LIP POMADE umiruje nježnu kožu usnica, obnavlja ju i daje joj punoću i sjaj. Prirodni pigmenti dobiveni iz voća, povrća i minerala naglašavaju prirodnu boju usnica.

Potražite ih na web shopu: www.basicbotanikals.com, a uskoro i ekskluzivno u Amarie Store, u Gundulićevoj ulici u Zagrebu.

Foto: BASIC botanikals

Preporuka

Zatvori