Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je najbolji balzam za usne
Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je najbolji balzam za usne

Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je
najbolji balzam za usne

Zakoračili smo u zimu, a to znači da polako mijenjamo svoje rutine. Kratki i hladni dani tjeraju nas u naše omiljene džempere, kapute, šalove i rukavice. Iako nas je Božić dočekao s nešto toplijim i sunčanim vremenom, prava zima tek nam stiže. Kako mijenjamo svoju garderobu, promjena se događa i u našim kozmetičkim torbicama. Posežemo za bogatim teksturama koje će nahraniti našu kožu i čuvati je od hladnog vjetra i zime. Jedan od neizostavnih beauty proizvoda ove zime je balzam za usne. Svi ga koristimo, a evidentno je da ga imamo u svakoj torbici ili ruksaku. Upravo zbog činjenice da je on jedan od must-have proizvoda zime, odlučili smo pitati vas, naše čitateljice da odaberete najbolji.

Hidratacija kože i usana važna je tijekom cijele godine, a balzam za usne taj posao olakšava. Mi smo odlučili pronaći najbolji balzam za usne koji će vas spasiti ove zime, a koji ste izglasale kao najbolji donosimo u Journal čitateljice ocjenjuju rubrici. U našoj rubrici Journal čitateljice ocjenjuju želja nam je dotaknuti se svake beauty kategorije beauty – od make upa, preko skincare proizvoda, parfema do proizvoda za njegu kose i noktiju. Ovog puta na red je došao balzam za usne koji se polako i sigurno smjestio kao stalan gost u našu beauty rutinu, a top beauty proizvode koje ste već birale potražite ovdje.

Najpopularniji balzami za usne među kojima ste mogle izabrati vaš favorit

Iako zimsko razdoblje najčešće vežemo za pojam suhih usna, važno je napomenuti kako postoje mnogi čimbenici koji ostavljaju osjećaj suhih usta bez obzira na godišnje doba. Suhe usne mogu biti  uzrokovane različitim vanjskim i unutarnjim čimbenicima, uključujući vlagu u zraku ili ekstremne temperature, kako ljeti tako i zimi. Osim toga, nedovoljna konzumacija vode može dovesti do dehidracije koja će uzrokovati isušivanje usana (i kože!). No, izbjeći suhe usne tijekom cijele zime gotovo je nemoguće, ali saveznik koji nas spašava je balzam za usne.

 

Dobar balzam za usne trebao bi biti hranjiv i hidratantan, on bi vaše usne trebao zaštiti od onečišćenja u zraku, pa čak i oštećenja od sunca, ako odaberete onaj sa zaštitnim faktorom. Balzam za usne trebao bi umiriti suhe usne bez iritacije ili upale. Mi smo bili u potrazi za upravo takvim balzamom. Izdvojili smo balzame za usne koje mnoge od nas vole, a nalaze se i na popisu najpopularnijih na tržištu te smo vas pitali koji vam je najdraži. Na našem popisu tako su se našli: Melem balzam za usne, Labello Original, Carmex Classic, Kiehl’s Lip Balm #1, Jane Iredale LipDrink.

Koji balzam za usne je osvojio najviše glasova?

Na prvom mjestu najboljeg balzama za usne našao se Melem. Ovaj balzam osvojio je 57% vaših glasova, a upravo ta činjenica dokazuje da je ovo omiljeni balzam za usne naših čitateljica. Ovaj balzam trenutno regenerira ispucale i nadražene usnice stvarajući zaštitni sloj sličan prirodnom sloju zdrave kože.

Na tronu drugog najboljeg balzama za usne zasjeo je Carmex Classic s osvojenih 15% vaših glasova. Carmex Classic ljekoviti balzam za usne s bogatom formulom koja hidratizira, njeguje, održava usne podatnim, pomaže u zacjeljivanju pukotina i održava ih glatkim. Ne čudi da se upravo ovaj balzam našao na drugom mjestu omiljenih.

Na trećem mjestu omiljenog balzama za usne našao se Labello Original s osvojenih 14% vaših glasova. Činjenica da je razlika između prvog i drugog mjesta svega jedan posto dokazuje da je upravo Labello jedno od omiljenih balzama za usne za vrijeme hladnih mjeseci.

Na četvrtom mjestu nalaze se Kiehl’s Lip Balm #1 i Jane Iredale LipDrink s osvojenih 7% glasova naših čitateljica. Činjenica da ova dva brenda dijele četvrto mjesto dokazuje da su upravo oni jedni od omiljenih balzama naših čitateljica.

Stay tuned i zapratite naš Instagram profil kako ne biste propustile sljedeće ocjenjivanje popularnih i bestselling beauty proizvoda.

Foto: Instagram, Melem, Labello, Jane Iredale, Carmex

Učitati još
Zatvori