Svoje omiljene proizvode ekskluzivne dermo kozmetike sada možete kupiti online

Svoje omiljene proizvode ekskluzivne dermo
kozmetike sada možete kupiti online

Bagatin Medical Beauty webshop vaša je nova destinacija za online kupnju! Dostupni su vam brojni ekskluzivni proizvodi dermokozmetike i make-upa kojima vjeruju stručnjaci. Osim mogućnosti kupnje, čekaju vas i korisni savjeti o proizvodima i uslugama, a sve u cilju vašeg zdravlja i ljepote vaše kože.

Najbolji brandovi dermokozmetike

Samo najbolji brandovi dermokozmetike te make upa koji nisu dostupni u drogerijama ili parfumerijama čine široku paletu proizvoda na Bagatin Medical Beauty webshopu. Odabrani proizvodi svojim sastojcima, osim što njeguju kožu, rješavaju i reduciraju različite problematike poput akni, rozaceje, dehidracije kože, pigmentnih promjena te usporavaju starenje. 

Uz proizvode, webshop odlikuje moderan dizajn, dobro korisničko iskustvo i jednostavno sučelje. 

Ideja otvaranja webshopa došla je od strane klijenata i pacijenata. Naime, uz tretmane uvijek savjetuju i Reviderm njegu koja se može koristiti kod kuće, a kojima vjerujem sve ove godine. Stoga su odlučili selektirati profesionalne proizvode koji su teže dostupni na tržištu te ih ponuditi svima.

Besplatne online konzultacije

Pravilna njega znači poznavanje svoje kože te potom odabir ispravne njege. Kupci mogu biti sigurni u dobar odabir proizvoda uz stručno savjetovanje tima Poliklinike Bagatin koji su dostupni telefonski, web chatom i putem besplatnih online konzultacija. Zanima li vas koji je proizvod idealan za vašu kožu, kako ga pravilno koristiti ili kako njegovati svoj tip kože, Reviderm ekspert dat će vam sve potrebne odgovore i provesti vas kroz online kupnju. 

Korisni savjeti liječnika i kozmetologa dostupni su i u obliku blogova, video zapisa rutina i pravilnog korištenja preparata te nanošenja make upa – sve kako biste bili sigurni da ste našli upravo ono što je vašoj koži potrebno. 

Jednostavnost kupovine 

Iako vrlo jednostavan, webshop Bagatin Medical Beauty nije samo prodajni katalog proizvoda već potpuno sučelje s izborom onoga što vam treba, odnosno nastavak usluge koju pružaju u svojim Poliklinikama.

Pregledom proizvoda, organiziranih prema kategorijama njege, pronaći ćete informacije o proizvodu, sastojcima i načinu korištenja, a sama kupnja odvija se u tek nekoliko klikova. 

Prednosti kupnje na Bagatin Medical Beauty webshopu su jednostavnost, brzina, dostupnost svih informacija te zagarantirana kvaliteta u izvrsnim pakiranjima. U kratkom roku vaš omiljen proizvod bit će dostupan na vašoj kućnoj adresi. 

Reviderm

Koji su brendovi dostupni?

Prodaja započinje s brandovima s kojima već godinama rade i kojima vjeruju, ali neće stati samo na njima – u njihovu će se ponudu postupno uvoditi i novi brandovi čija je kvaliteta dokazana, a tradicija dugogodišnja.

Zastupljeni segmenti tako se trenutno odnose na dermokozmetiku s naglaskom na Reviderm i Mesoestetic proizvode te Reviderm Skin Jewels make up liniju, a s vremenom će se ponuda širiti i na druge beauty i lifestyle segmente.  

Reviderm

Sve novosti vezane uz proizvode bit će popraćene na Bagatin Medical Beauty društvenim mrežama, a svi oni koji se pretplate na newsletter popis imat će mogućnost prvi saznati informacije te ostvariti dodatne pogodnosti. 

Posjetite webshop bagatinmedicalbeauty.hr i već danas uživajte u kupnji! 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori