Vječito rasprodan parfem za blagdane stiže u obliku šljokičastog ulja za tijelo
Vječito rasprodan parfem za blagdane stiže u obliku šljokičastog ulja za tijelo

Vječito rasprodan parfem za blagdane stiže u obliku šljokičastog ulja za tijelo

Ako ste imalo prisutni na društvenim mrežama, vrlo je vjerojatno da ste čuli za brend Maison Francis Kurkdjian, odnosno za njihov parfem Baccarat Rouge 540. Radi se o parfemu kojeg ste sigurno omirisali jednom u životu, čak i nesvjesno. Naime, to je parfem koji je među najprodavanijim u svim parfumerijama u kojima je dostupan.

Baccarat Rouge je parfem za koji ljude štede kako bi si mogli priuštiti bočicu, toliko je popularan. Radi se o ekskluzivnom mirisu koji nećete naći u drogerijama već u specijaliziranim niche parfumerijama. Njegova cijena kreće od 195 dolara za najmanje pakiranje, to je tek nešto manje od 1.500 kuna. Najveće pakiranje stoji 625 dolara, odnosno oko 4.700 kuna.

 

baccarat rouge 540

Ovaj miris nije jeftin, ali je bogat. U njemu se miješaju drvenaste, cvjetne i jantarne note. Jednom kada ga nanesete, kažu oni koji su ga nosili, imate osjećaj kao da nosite najmekši džemper od kašmira. Njegov miris lagano se osjeti tijekom cijelog dana, kao da lebdi iznad kože. Ljubitelji ovog mirisa idu toliko daleko da govore da kada nosite Baccarat Rouge 540, jednostavno mirišete na novac.

Baccarat Rouge 540 ulje

Dio svoje popularnosti Baccarat Rouge 540 duguje i TikToku. Taj parfem postao je hit na toj društvenoj mreži tijekom 2020. i 2021. kada su ljudi morali biti doma i jednostavno su skrolali i upijali informacije o ovom mirisu. Sada je on dobio mlađeg brata – ulje prepuno 24-karatnih zlatnih čestica.

Ulje dolazi u prepoznatljivoj staklenoj bočici i miriše baš poput istoimenog parfema. Jednom kada ga nanesete nećete biti prepuni šljokica, ali koži će dati lijepi sjaj. Osim toga, njegov miris neće nestati čim se ulje upije. Upravo zbog toga ovo ulje je savršeno za kombiniranje s parfemom. Tako će miris biti trajniji i intenzivniji. Ovo ulje surađuje s toplinom vašeg tijela i tako slastan miris širi tijekom cijelog dana.

Nažalost, cijena ovog ulja paprena je jednako kao i cijena parfema. Ono stoji 195 dolara, odnosno nešto manje od 1.500 kuna.

Učitati još
Zatvori