Vječna brineta, glumica Aubrey Plaza, s plavom kosom izgleda kao druga osoba
Vječna brineta, glumica Aubrey Plaza, s plavom kosom izgleda kao druga osoba

Vječna brineta, glumica Aubrey Plaza, s
plavom kosom izgleda kao druga osoba

Izgleda da je ova zima rezervirana za velike promjene. Stopama Ariane Grande, svoju tamnu kosu posvijetlila je i glumica Aubrey Plaza. Poznata po ulogama u seriji Parks and Recreation te filmovima Mike and Dave Need Wedding Dates, Dirty Grandpa, ova komičarka i producentica zarazne osobnosti, tamnu kosu godinama je nosila kao svoj zaštitni znak.

Stoga, ne čudi, što je ljudima bio šok kada se na dodjeli nagrada prošlog vikenda pojavila kao plavuša. Njezina kosa boje espressa, što je ove zime hit boja, sada je boje meda. Zlatno plava kosa s kojom se pojavila, također će biti jedna od popularnijih boja ove zime i početka 2023. godine. Naime, takve prirodnije plave nijanse trenutno su među najvećih frizerskim trendovima.

Aubrey Plaza sada nosi “uptown blonde”

Pritom, važno je pažnju pružiti i činjenici da se za ovu razinu plave kose ne treba toliko blajhati. Samim time, šteta za kosu je manja. O tome posebno treba voditi računa ako i vi planirate ovakvu promjenu. Ako se, pak, odlučite za platinasto plavu, pripremite se na to da će kosa nešto više patiti.

Inače, Aubrey je na dodjeli imala punđu i razdjeljak na stranu. Punđa je bila nisko na glavi, pa je na prvi pogled izgledalo kao da je Aubrey kosu i ošišala. Ovu nijansu plave frizeri zovu “uptown blonde” i kažu kako je savršeni “protuotrov” jako izblajhanoj plavoj kao i balayageu. Ova plava je bogata i sjajna, to je nijansa kojoj ćete postići da vas svi primijete kada uđete u prostoriju.

Iza boje Aubrey Plaze stoji frizer Mark Townsend, koji je radio i s Ninom Dobrev, Dakotom Johnson, Elizabeth Olsen i mnogim drugim poznatim damama. Ako ste u raspoloženju za promjene, s ovom plavom nijansom sigurno neće pogriješiti. Ako ste inače tamniji, možda će vam se biti teže naviknuti na novu boju kose, ali nećete požaliti. Ipak, valja naglasiti kako je ovu boju zahtjevno održavati.

FOTO: Profimedia, Instagram (@plazadeaubrey)

Učitati još
Zatvori