Znamo kako do zategnutog tijela bez napornih treninga i skupih tretmana
Znamo kako do zategnutog tijela bez napornih treninga i skupih tretmana

Znamo kako do zategnutog tijela bez
napornih treninga i skupih tretmana

Mentalno smo na plaži, ali u stvarnosti nismo mentalno spremni za prijelaz iz dugih hlača i širokih majica u badić. Ali imamo dobre vijesti! Nije prekasno za dovesti najkritičnije dijelove tijela u formu – trbuh i noge.

Toniranje trbušnjaka dok se celulit razbija

Beurer CM 50 je malen, ergonomski oblikovan anticelulitni masažer. Čim ga upalite i prislonite na bedro, bit će vam jasno da u ruci držite uređaj koji ima snagu za razbiti i najtvrdokorniji celulit. No prije nego krenete s anticelulitnom masažom, na trbuh postavite Bodi-TEK pojas za trbuh, odaberite jedan od ponuđenih programa i krenite s “vježbanjem” dok radite anticelulitnu masažu.

Medikor (3)

EMS pojas koristi električne impulse koji značajno stimuliraju mišićne kontrakcije čime se stvara efekt treninga, bez da zapravo vježbate.

Pojas je tanak i možete ga nositi ispod odjeće, bilo kad i bilo gdje. Ipak, najbolji rezultati će biti ako ga nosite tijekom treninga. EMS fokus na trbušne mišiće može dovesti do bržih i vidljivijih rezultata kada je u pitanju core, a ako rezultat svoga treninga doslovno možete vidjeti i opipati, znate da se trud isplatio.

Medikor (2)

Iskustva kažu da ovaj kompaktni uređaj rutinu vježbanja podiže na novu razinu, a uz to igra ključnu ulogu u jačanju motivacije za vježbanje!

Učinak koji je vidljiv i dugotrajan, a sada je pravo vrijeme za početi

Možda vas iznenadi brzina kojom se vide prvi rezultati korištenja Beurer CM 50, a za takve rezultate vrlo je važno redovito masiranje. No masiranje s CM 50 je izrazito jednostavno i brzo će vam ući u rutinu.

Medikor (5)

Ovaj kompaktni masažer u radu oponaša pokrete ručne anticelulitne masaže pritom koristeći rotirajuće zupce kojima se ciljano djeluje na određena područja. Dolazi s dvije brzine rada, a dubina masaže se dodatno može pojačati pritiskom.

Masažer je dostupan u Medikoru i ljekarnama gdje već tradicionalno slovi kao bestseller, ali nije jedini u Medikor ponudi. Istražite li više, vrlo brzo ćete naići na hrpu pozitivnih iskustava na Beurer vibracijske modele CM 100 i CM 100 Compact.

Medikor (4)

Najbolja ponuda samo do kraja lipnja!

Vjerujemo da nije kasno za početi bitku protiv nepravilnosti na tijelu i upravo zato vam donosimo promo kod za 20% popusta* na Medikor anticelulitni i sportski asortiman. Upišite JOURNAL20 i posvetite se svom dobrom osjećaju ovo ljeto!

*Navedeni popusti uz promo kod se ne zbrajaju s postojećim popustima na web shopu i trgovini.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori