Slavna tenisačica Ana Ivanović upravo je izbacila vlastitu liniju skincare proizvoda
Slavna tenisačica Ana Ivanović upravo je izbacila vlastitu liniju skincare proizvoda

Slavna tenisačica Ana Ivanović upravo je izbacila vlastitu liniju skincare proizvoda

Nekadašnja prva tenisačica svijeta, Ana Ivanović, izbacila je vlastitu liniju skincare proizvoda. Brendu je nadjenula ime ‘Ana Ivanović Natural Performance’, a tvrdi kako su proizvodi prirodni, efektivni i odgovorni prema okolišu.

Proizvodi koje je lansirala sadrže najmanje 92% prirodnih sastojaka, a ne sadrže nanočestice. Kaže i kako su posebno formulirani kako bi se u njima aktivirala maksimalna bioaktivnost. Radi se o rutini od četiri koraka koju možete prilagoditi sebi. Pakiranja se mogu reciklirati.

No što točno njezina linija proizvoda sadrži? Tu su tri seruma, hidratantna krema, okoloočna krema i cleansing prašak.

Serumi

Prvi serum je onaj koji kontrolira proizvodnju sebuma te smanjuje vidljivost pora. Na stranici stoji kako je napravljen od 97,3% prirodnih sastojaka te da nema miris.

Drugi serum je Glow serum koji sivoj i umornoj koži vraća blistavost i uravnoteženost. On sadrži 95,6% prirodnih sastojaka.

Naposljetku, tu je hidratantni serum. Ovaj serum koži vraća potrebnu vlagu te joj daje gladak i elastičan izgled. Na stranici tvrde i da se razlika vidi već nakon prvog korištenja. Čak 98% sastojaka je prirodnog porijekla.

Krema za lice

Dnevna krema s 98% prirodnih sastojaka koja kožu ostavlja mekom i hidratiziranom. Ovaj proizvod stapa se s kožom te ju jača, a rezultat je hidratizirana koža.

U skladu s održivom politikom brenda, ne morate svaki puta kupovati novo pakiranje. Naime, dostupan je i refill kreme koji možete kupiti zasebno.

Okoloočna krema

Jedan od najbitnijih koraka skincare rutine je njega okoloočnog područja, a to najčešće i zaboravljamo. Ako želimo eliminirati podočnjake i hidratizirati područje oko očiju, ovakve proizvode ne smijemo preskakati. Konkretno ova krema sadrži 97,7% prirodnih sastojaka i nudi nježnoj koži oko očiju duboku hidrataciju.

Cleansing prašak

Ovaj proizvod nešto je drugačiji od ostalih cleansera, prvenstveno zbog oblika u kojem dolazi. Praškast je, a na stranici tvrde kako skida šminku i nečistoće, a pritom hidratizira i iza sebe ostavlja meku kožu. Prilikom korištenja, ovom proizvodu dodajte malo vode i dobit ćete pjenu savršenu za nježno čišćenje kože. Ovaj proizvod sadrži 92% prirodnih sastojaka.

FOTO: Ana Ivanović Natural Performance, Instagram (@anaivanovic)

Učitati još
Zatvori