PURE VITAMIN C10 – novi adut brenda La Roche-Posay

PURE VITAMIN C10 – novi adut
brenda La Roche-Posay

La Roche-Posay predstavlja jedinstveni obnavljajući serum protiv starenja kože s visokom koncentracijom čistog vitamina C, „zvijezdom” industrije kozmetičkih proizvoda – serum Pure Vitamin C10.

PURE VITAMIN C10 novi je obnavljajući serum protiv bora, koji sadrži čisti vitamin C i pomaže u vraćanju potpunog sjaja kože – i to one najosjetljivije! Ovaj proizvod sada je vaš glavni saveznik u borbi protiv bora, gubitka sjaja i neujednačene teksture kože; ona trenutno postaje mekša, hidratizirana i sjajna, a tanke su linije vidljivo smanjene. Vaša koža je transformirana, a njezina tekstura i ten izgledaju glađe i ujednačenije, kako bi dosegla svoj puni sjaj. Osim čistog vitamina C, koji ima važnu ulogu u zadržavanju vlage i povećanju blistavosti, aktivna i optimalna koncentracija sastojaka u serumu PURE VITAMIN C10 uključuje salicilnu kiselinu koja potiče uklanjanje mrtvih stanica kože i neurosensin koji umiruje kožu. Nakon testiranja proizvoda čak 71 posto ispitanika smatra da su se tanke linije smanjile i da im je ton kože blistaviji, 84 posto ističe da proizvod koži pruža zdravi sjaj, a 87 posto njih smatra da je tekstura kože mekanija.

PURE VITAMIN C10 još je jedna od inovativnih formula laboratorija La Roche-Posay koji su usmjereni na borbu protiv znakova starenja – bilo da su oni posljedica staranja kože ili vanjskih utjecaja poput stresa i zagađenja. Tako je prošle godine jedna od vodećih dermatoloških marki na svijetu predstavila serum Hyalu B5 – prvi proizvod marke La Roche-Posay za njegu protiv bora koji minimizira znakove starenja i smanjuje vidljivost bora, pružajući licu svjež i krepak izgled. Pomoću visoke koncentracije dviju vrsta čiste hijaluronske kiseline, vitamina B5, madecassosidea i termalne vode La Roche-Posay, ovaj proizvod omogućuje intenzivno popunjavanje i obnovu kože.

Sve inovacije laboratorija La Roche-Posay zajedno usmjerene su na to da prate i nadopunjuju vašu dnevnu rutinu te da vam pomognu u tome da kada se pogledate u ogledalo ne vidite samo znakove umora, već svježe i vitalno lice, koliko god ono bilo osjetljivo. Uz PURE VITAMIN C10 vrijeme je da otkrijete njegov potpuno novi sjaj!


Više informacija pronađite na laroche-posay.com.hr

Photo: PR

Učitati još
Zatvori