Novi kozmetički proizvodi za učvršćivanje, topljenje masnih stanica i detoksikaciju

Kako bi bile lijepe u vlastitoj koži, neovisno o brojkama, centimetrima i kilogramima, započnite od svoje kože. Njega je osnova, a zato je vrijeme da upoznate Afroditine »BOOSTERE« za čvrstu, aktivnu i zadovoljnu kožu. Uz njih postanite najbolja verzija sebe.

Firming Boost krema za učvršćivanje poboljšava elastičnost kože već nakon 24 sata. Anti-Cellulite Boost je detoksikacijski aktivator s učinkom grijanja u borbi protiv celulita, dok Active Boost gel ima učinak hlađenja u obliku aktivne formule koja pospješuje snagu procesa topljenja masnih stanica i pomaže u preoblikovanju linije tijela. Uz redovitu upotrebu ujutro i navečer, budite aktivne u svojoj koži, unosite dovoljno tekućine i jedite zdravo kako rezultati u obliku čvrste stražnjice, smanjenog izgleda narančine kore i opsega tijela ne bi izostali. Učinite to za sebe. Budite zadovoljne u svojoj koži i samouvjereno zakoračite u ljeto.

Firming Boost krema za učvršćivanje

Ova krema za učvršćivanje kože na problematičnim dijelovima tijela, poboljšava elastičnost kože već nakon 24 sata. Povećava učinkovitost nastajanja kolagena i elastina, stimulira stanični metabolizam i tako vidljivo poboljšava čvrstoću i strukturu kože. Posebno je primjerena za opuštenu kožu sa slabijim tonusom. Umasirajte ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

Anti-Cellulite Boost detoksikacijski aktivator

Detoksikacijski aktivator s učinkom grijanja u ovoj kremi, pomoći će vam u borbi protiv celulita. On potiče prokrvljenost kože, aktivira lipolizu i pomaže u izlučivanju vode i toksina iz kože. Ubrzava drenažu na područjima s celulitom i smanjuje izgled “narančine” kože. Umasirajte ju ujutro i navečer na kritične dijelove tijela. Peckanje i termički učinak normalne su prateće reakcije potrebne za postizanje optimalnih rezultata. Spriječite kontakt s očima i sluznicom, te obavezno operite ruke nakon korištenja. Važno je istaknuti da nije primjerno za osobe koje imaju problema s krvožilnim sustavom.

Active Boost gel s učinkom hlađenja

Lipolitičkim učinkom ovaj gel s učinkom hlađenja ubrzava izlučivanje toksina iz kože, pospješuje snagu procesa topljenja masnih stanica i pomaže u preoblikovanju linije. Nakon aktivnosti revitalizira umorne noge i stopala. Rezultat je smanjen opseg bedara do 2 cm i smanjen opseg bokova do 4,5 cm. Umasirajte ju ujutro i navečer na kritične dijelove tijela za najbolje rezultate.

Ovdje možete pronaći Afroditine boostere

Afroditine proizvode možete pronaći u DM, BIPA prodavaonicama te u Afrodita Beauty Centrima i Shopovima u Zagrebu – Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center na Iblerovom Trgu 10a. Također, možete ih nabaviti i putem njihovog web shopa.

Preporučene maloprodajne cijene:
Firming Boost krema za učvršćivanje – 79,99 kn
Anti-Cellulite Boost detoksikacijski aktivator – 79,99 kn
Active Boost gel s učinkom hlađenja – 79,99 kn

Foto: Afrodita, Instagram

0