Aesop je upravo predstavio svoj prvi (i jedini) skincare proizvod za 2022. godinu

Aesop je upravo predstavio svoj prvi (i jedini) skincare proizvod za 2022. godinu

Aesop Rundle Street, Adelaide
Aesop Rundle Street, Adelaide

Priča o australskom Aesopu mogla bi početi kao još jedna priča o vrhunskom kozmetičkom brendu koji je kroz godine stekao vojsku sljedbenika, no svatko tko se s njime upoznao, sasvim sigurno zaključit će, baš poput nas, da je riječ o nečemu mnogo većem od kozmetike.

Riječ je, zapravo, o stilu života koji birate kupujući i koristeći Aesop proizvode. Na njih nećete naići u nekoj reklamnoj kampanji, jer brend ih jednostavno nema. Odbacujući klasične marketinške tehnike kojima se koriste drugi beauty brendovi, popularnost Aesopa utoliko je zanimljivija. Moglo bi se reći da je ovaj brend mnogima omiljena javna tajna, s kojom su se upoznali, u većini situacija, sasvim slučajno.

Prolazeći nekom ulicom u svom gradu ili na putovanju, prvi korisnici Aesop proizvoda susreli bi se s malim, nenametljivim i elegantno uređenim trgovinama koje bi ih već na prvi pogled pozivale da uđu i utaže svoju znatiželju. To su, naravno, bile male Aesop trgovine prepune beauty iznenađenja, od kojih je prva prije više od deset godina otvorena u Melbourneu, rodnom gradu ove kozmetike, da bi unatrag nekoliko godina krenula intenzivna ekspanzija Aesop brenda na tržištima diljem svijeta. Danas Aesop broji više od 100 svojih trgovina, koje su koncentirane u svjetskim metropolama kao što su New York, London, Pariz, Njemačka, Tokio i Hong Kong.

Danas Aesop proizvode nabavljamo i u Hrvatskoj, i to zahvaljujući Top parfumeriji u Tomićevoj ulici u Zagrebu. Brend je upravo predstavio svoj prvi skincare proizvod u 2022. godini, koji će ujedno biti i jedini. Riječ je o lansiranju koje se oslanja na postojeće Aesop skincare proizvode, no u kontekstu Aesopovih predstavljanja u 2022., bit će uistinu ekskluzivno.

Aesop Exalted Eye Serum

Aesop Exalted Eye Serum pruža podršku osjetljivom okoloočnom području i odgovara na uobičajene probleme koji se uz njega vežu: dehidraciju, suhoću, iscrpljen i umoran izgled. Ovaj okoloočni serum sadrži bogatu dozu ključnih sastojaka za njegu, uključujući niacinamid, vitamine B, C i E. Serum je izuzetno lagan, brzo se upija i za sobom ostavlja jedino efekt osvježavajuće hidratacije kože, bez ljepljivog ili masnog efekta.

Nakon što smo isprobale mnoge Aesop serume za lice, moramo priznati da jedva čekamo isprobati i ovaj za nježno područje kože oko očiju!

Foto: Aesop

Učitati još
Zatvori