Journal x Rabenhorst: Osvojite ovu 5-dnevnu dijetu i pročistite svoj organizam

Ljeto je već tu, a neki od nas se nisu stigli ni pripremiti za njega. U posljednje vrijeme često razmišljate o badićima, vikendicama, odlasku na more i na plažu. Međutim, što ako jednostavno niste stigli ići u teretanu u posljednje vrijeme ili obaviti onaj kućni trening i potrebno vam je nešto kako bi se osjećali bolje u svom tijelu? Srećom, uvijek postoje last minute opcije, a Rabenhorst vam donosi jednu od njih.

Hranite se zdravo i živite dobro

Rabenhorst sokovi su jedinstveni, ukusni, potpuno prirodni i zdravi proizvodi. Rezultat su 100 godišnje tradicije proizvodnje, pažljivo biranih sastojaka i najviših standarda kvalitete. Tako je kreiran i 5-dnevni program uz ove prirodne sokove koji će vam pomoći ne samo da zablistate izgledom, nego se i osjećate puno bolje i zdravije.

Radi se o programu koji ima umirujuće djelovanje na tijelo, pomaže redovitom čišćenju organizma, reguliranju tjelesne težine, te izbacivanju toksina iz organizma. S obzirom na to da sve veći broj istraživanja potvrđuje da je uzrok većine zdravstvenih tegoba nezdravi stil života i neadekvatna prehrana, želja im je pružiti svojim korisnicima nezaboravno iskustvo okusa kroz jedinstvenu paletu proizvoda, a pritom vode računa o njihovom zdravlju. Čišćenje organizma pomoći će vam da se lakše riješite različitih problema kao što su: glavobolja, neredovita i spora probava, problema vezanih uz tjelesnu težinu, nadutost, prištići, pad imuniteta, slabo raspoloženje, krhki nokti i kosa bez sjaja.

Više o programu dijete i upute za korištenje

Potpuno prirodni sokovi najviše kvalitete uz kvalitetan raženi kruh mogu osigurati vašem tijelu potrebne hranjive sastojke uz veoma nizak unos kalorija. Tijekom trajanja programa preporučuje se unos veće količine vode, 2-3 litre čiste vode na dan. Predviđeno trajanje programa je 5 dana, ali naravno, ako je potrebno isti se može produljiti ili skratiti.

Dok ste na Rabenhorst 5-dnevnom programu, za doručak je preporučljivo popiti 1,5 dl Rabenhorst soka uz dvije kriške raženog kruha. Za užinu na red dolazi 1,5 dl soka i jedna kriška raženog kruha. Nakon toga na red dolazi ručak kad bi trebali popiti 1,5 dl soka uz dvije kriške raženog kruha. Ponovno slijede još jedna užina i večera koje su ista kao i užina prije ručka.

Rabenhorst sokove tijekom 5-dnevne dijete bi trebali konzumirati i određenim redoslijedom. Prvi dan se započinje s Rabenhorst BIO koktelom od pšenične trave sa mikroalgom spirulina, ekstraktom zelenog čaja i limunom. Drugi dan se dijeta nastavlja s Rabenhorst BIO povrtnim sokom, dok se treći dan pije Rabenorst sok od ananasa. Četvrti dan na red dolazi Rabenhorst BIO sok od cikle, a posljednji, peti dan, Rabenhorst BIO sok od mrkve.

Preporučena maloprodajna cijena Rabenhorst sokova je 198,90 kn, a možete ih pronaći u najbližoj ljekarni ili u nekoj od online ljekarni. Za više infomacija posjetite i službenu Facebook i Instagram stranicu.

Journal X Rabenhorst Giveaway

U suradnji s tvrtkom Heka natura darujemo vam dvije Rabenhorst 5-dnevne dijete, za vas i vašeg prijatelja ili prijateljicu. Igramo se na Journal.hr Instagram stranici, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @rabenhorst_croatia Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi također voljela osvojiti Rabenhorst 5-dnevnu dijetu

Giveaway traje do srijede (8. srpnja) do ponoći, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika. Sretno!

Update članka: Dobitnica je @sanja.kelecic. Čestitamo!

Foto: Pexels, Rabenhorst

0