Tekući ruževi na koje se dugo čekalo

Tekući ruževi na koje se dugo čekalo

Urban Decay Vice tekući ruž za usne

Urban Decay, beauty brend planetarno poznat po svojim Naked paletama neutralnih sjenila, već nekoliko tjedana drži svoje obožavatelje u neizvjesnosti glede svog novog proizvoda – Vice Liquid Lipsticka, odnosno tekućeg ruža za usne. Polako puštajući ‘teasere’ u javnost, brend je proizveo veliku groznicu u beauty svijetu i kod mnogih se rodila želja da isprobaju ovaj tekući ruž o kojem se toliko priča.

Urban Decay Vice tekući ruž za usne3

Vice Liquid Lipstick ujedno je prvi tekući ruž za usne za Urban Decay, koji je jučer u Americi i službeno stigao u prodaju, nakon dugog iščekivanja. Budući da se brend dosta kasno priključio trendu tekućih ruževa, odlučio je baš zbog toga napraviti kolekciju u kojoj će se svi vrlo lako pronaći. Kolekcija objedinjuje čak trideset nijansi, spektar boja kreće se od ‘nude’ tonova pa sve do onih vrlo vibrantnih, a tu su i dva finiša ruževa između kojih se može birati: Comfort Matte i Metallized.

Urban Decay Vice tekući ruž za usne2

Za ove tekuće ruževe tvrdi se da su vodootporni i na usnama traju doslovno satima. Zaštitno lice im je Ruby Rose, zvijezda serije Orange is the New Black, koja je ruž iz kolekcija pokazala neki dan na crvenom tepihu People’s Choice Awards dodjele, nakon koje je Vice Liquid Lipstick kolekcija stigla u prodaju – zasad u Americi, no vrlo brzo ga očekujemo i na europskom tlu. Dotad istražite kolekciju ovdje.

Foto: Urban Decay

Učitati još
Zatvori