Jedna od najpopularnijih paleta sjenila dobila je novo izdanje

urban

O paletama beauty brenda Urban Decay napisane su već brojne kartice teksta, a njihove recenzije s potpisom zaljubljenica u dekorativnu kozmetiku kroz godine su im osigurale svjetsku slavu. ‘Naked’ palete neutralnih sjenila koje mora imati svaka kozmetička torbica danas su među najpopularnijima na svijetu, no kako bi i dalje zadržao ‘hype’, Urban Decay svako toliko proširuje kolekciju novim paletama.

urban3

Na osnovni ‘Naked’ nadovezale su se ‘Naked2’, ‘Naked3’, ‘Naked Smoky’, ‘Naked Basics’ i ‘Naked Basics2’, a najnovije pojačanje stiže u obliku ‘Naked Ultimate Basics’ palete sjenila. Ona u prodaju dolazi 18. rujna i riječ je o kolekciji od 12 mat neutralnih sjenila, dovoljno raznovrsnih za kreiranje laganijeg dnevnog, kao i dramatičnijeg večernjeg looka. U njoj će se naći i neki novi tonovi koji dosad nisu viđeni u klasičnim ‘Naked’ paletama, a mijenja se i oblik pakiranja koje je sada u obliku kocke.

urban2

Kao i sve ‘Naked’ palete, ‘Naked Ultimate Basics’ dolazi s vrlo mekanim kistićem s dvije strane, pri čemu jedna prekriva cijeli kapak sjenilom, dok je druga namijenjena pregibima i nanošenju sjenila uz gornji i donji rub trepavica.

 Foto: Instagram (Urban Decay)

Komentari