Jeste li isprobali ulje za područje oko očiju?

Jeste li isprobali ulje za
područje oko očiju?

Trend ulja za lice i tijelo neporecivo je zavladao beauty svijetom. U svojoj svakodnevnoj rutini, brojne žene hidratantne kreme i losione zamijenile su za nekoliko kapi bogatog, hidratantnog i nježnog ulja. Osim što donosi dubinsku njegu koži lica i tijela, ulje svojim njegujućim svojstvima briše fine bore i održava mladenački izgled kože. Sada, unutar ulja za lice izdvojila su se nova ulja, obogaćena novim formulama, a namijenjena području oko očiju.

ULJE KAO NJEŽNA I MOĆNA ALTERNATIVA KREMI ZA PODRUČJE OKO OČIJU

Iznimno osjetljivo i sklono promjenama pod utjecajem različitih vanjskih utjecaja, područje oko očiju zapravo je kao stvoreno za istovremeno moćna i nježna ulja. Iako se zasad nalaze u ponudi rijetkih brendova, ulja za oči sve su popularniji izbor koji polako osvaja beauty svijet i mijenja kreme za područje oko očiju.

Iako donose dubinsku hidrataciju, ulja za područje oko očiju upijaju se instantno. Odmah nakon nanošenja preko njih možete nanijeti svoj omiljeni korektor jer, suprotno predrasudama o uljima, ulje za područje oko očiju vašu kožu ne ostavlja masnom već ju hrani i može poslužiti kao odlična priprema za nanošenje šminke.

Umirujuća, njegućuja i nježna ulja savršena i za najosjetljiviju kožu još jednom su zamijenila dosad omiljene kremaste formule od kojih vam najbolja donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, French Girl, Hana, The Body Shop, Uma

Učitati još
Zatvori