Novi tuševi za proljeće

Novi tuševi za proljeće

Fendi bbt S17 022

Tuš za oči postao je glavnim predmetom eksperimentiranja s make upom u novoj sezoni i kao takav se pokazao neizostavnim predmetom kozmetičke torbice za proljeće 2017. Nose se najdublji tonovi crne boje, kao i oni jarki plavi i ljubičasti, a tušem se kreiraju standardne mačkaste linije uz rub kapka koje se izvlače u krilo ili ga make up artisti koriste na sasvim drugačiji način, iscrtavajući njima kapak iznad, umjesto ispod njegova pregiba. Novost su i točkice koje se iscrtavaju tušem, no zaželite li se ipak klasike, dobra stara tanka linija uz duž kapka i dalje je popularna. S kojim biste sve novim tuševima ovog proljeća mogli postići željeni look, istražite u nastavku.

M.A.C BRUSHSTROKE LINER

mac

Na nedavnom tjednu mode u New Yorku, svi su se raspričali o novom tušu iz M.A.C-a, nazvanom Pizza Cutter, jer njegov aplikator podsjeća upravo na kuhinjski alat kojim se precizno reže pizza. No, na njega ćemo ipak morati pričekati, budući da je dio M.A.C-ove kolekcije za jesen 2017., a u međuvremenu beauty brend nam predstavlja Brushstroke Liner, još jedan tuš u olovci koji će osvojiti čak i one koji ne preferiraju ovaj oblik tuša. Bogata, intenzivna crna (postoji i smeđa varijanta), sofisticiran aplikator za jednostavno nanošenje i postojanost na kapcima do 24 sata, neki su od aduta Brushstroke Linera.

ESSENCE SUPER PRECISE TUŠ ZA OČI

Essence super precise tuš za oči

Essence tuševi za oči već su nekoliko godina poznati po svojim performansama i omiljeni među potrošačicama beauty proizvoda, koje su u njima pronašle idealne proizvode za naglašavanje oči, podjednako prihvatljive kvalitetom, kao i cijenom. Super Precise tuš za oči posljednje je Essence lansiranje u ovoj kategoriji, koje se može pohvaliti izuzetno finim kistom, idealnim za kreiranje precizne linije, dubokom crnom bojom i dugotrajnošću, budući da je tekstura vodootporna.

CLARINS 4-COLOUR PEN

Clarins 4-Color All-In-One Pen

Sjećate li se onih multifunkcionalnih kemijskih koje su u jednoj olovci donosile čak nekoliko boja tinte, koje biste birali i mijenjali jednostavno povlačeći mehanizam boje koju želite prema dolje? Baš ovim školskim hitom inspirirao se Clarins, stvarajući svoj novi ‘all-in-one’ proizvod za oči i usne – 4-Colour Pen. Jedna ‘nude’ boja namijenjena je konturiranju usana, a ostale su tri boje za konturiranje kapaka i iscrtavanje one savršene linije tušem – bilo u intenzivnoj crnoj, indigo plavoj ili smeđoj.

CATRICE EYE’MATIC DIP DEEP BLACK TUŠ

catrice

Uspješan Eye’Matic Dip brenda Catrice predstavljen je u novoj verziji, s dubokom crnom, glatkom teksturom za posebno naglašene stilove nanošenja tuša za oči. Među prednosti svrstavaju se tanak i precizan vrh četkice koji omogućuje jednostavnu i čistu primjenu, čak i za početnike, zatim brzo sušenje i dugotrajna postojanost duboke crne boje na kapcima.

GIVENCHY VINYL LINER

Givenchy Points d'Encrage Liner Vinyl

Sjaj vinyla nije okupirao samo modnu scenu, već je zavladao i u beauty vodama, a njegovu teksturu i efekt sada donosi novi tuš za oči iz Givenchyja. Vinyl Liner intenzivni je tekući tuš koji definira kapke s dramatičnom crnom bojom i visokim sjajem specifičnim upravo za vinyl. Jedinstvena tekstura ono je što će u proljetnim danima izdvojiti ovaj tuš iz mase ostalih, a njegovoj popularnosti pomoći će i ultra tanka četkica koja omogućuje stvaranje ‘custom-made’ lookova.

NYX EPIC INK LINER

NYX Epic Ink Liner

Izvući tušem onaj zavodljivi mačkasti look, sada je lakše no ikad, i to zahvaljujući novom tušu brenda NYX Professional Makeup. Žene koje su ga isprobale već hvale njegovu super pigmentiranost i savršenu preciznost pri nanošenju, a tuš sa svojim tankim vrhom jednostavno klizi po kapku, stvarajući svaki efekt koji poželite.

HOURGLASS VOYEUR WATERPROOF LIQUID LINER

HOURGLASS Voyeur Waterproof Liquid Liner

Hourglassov novi tuš dizajniran je s fleksibilnim vrhom koji omogućuje ultimativnu kontrolu pri nanošenju, vrlo fluidnu aplikaciju intenzivne crne boje u glatkim i ravnomjernim potezima i vrhunsku definiciju bez puno muke. Formula se brzo suši i u tom se slučaju spriječava mogućnost preslikavanja boje na kapak, a tuš je vodootporan i postojan na kapcima cijeli dan. Idealan je za stvaranje tankih i elegantnih linija ili onih smjelih i dramatičnih.

 

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori