Tri nova Bourjois proizvoda

Tri nova Bourjois
proizvoda

@bourjoisparis

@bourjoisparis

Bez obzira na dnevnu ili večernju priliku, želja za naglašavanjem make upa očiju je univerzalna. I pri tom ne mislimo na tešku šminku već samo na osnove – dobru maskaru, olovku za oči i lijepo oblikovane obrve. Brend Bourjois, poznat po svojim ‘cruelty free’ principima u proizvodnji, ovog proljeća u kolekciji imaju tri noviteta koji će u tome pomoći.

Volume Reveal Adjustable Volume maskara je prva maskara koja se može nanositi neograničen broj puta čime omogućuje nadogradnju volumena za svaku priliku, bilo kada tijekom dana, bez potrebe za uklanjanjem šminke i bez straha od stvaranja grudica. Obogaćena topivim voskom, kremasta formula se nadograđuje čak i kada je prvi sloj potpuno suh. Četkica osigurava glatko klizanje po trepavicama bez straha od stvaranja grudica. Ugrađeno ogledalo koje povećava 3 puta omogućuje popravljanje maskare i nadogradnju volumena u svakom trenutku.

bourjois-4

Volume Reveal Adjustable Volume maskara

Kako biste istaknuli pogled, uz Volume Reveal Adjustable Volume maskaru koristite i Brow palete sjenila za obrve. Ovaj mali set vaš je saveznik u konturiranju obrva u samo tri koraka. Rezultat su prirodne i naglašene obrve. Prvi korak je oblikovanje nanošenjem voska četkicom i zaglađivanjem obrva, drugi korak je nanošenje i blendanje sjenila četkicom za bolje naglašavanje, a treći korak je posvjetljivanje uz pomoć highlightera.

bourjois-3

Brow palete sjenila za obrve

Za posebno naglašene oči, nanesite Khol & Contour olovku za oči. Olovke prekrasnih nijansi koje su jednostavne za nanošenje. Mogu se nanijeti na vanjski ili unutarnji rub oka. Dermatološki su ispitane i pogodne za osjetljive oči. Nakon nanošenja olovke ne zaboravite nanijeti još jedan sloj Volume Reveal Adjustable Volume maskare!

bourjois-2

Khol & Contour olovka za oči

Preporuka

Zatvori