U Zari smo pronašli sve što vam treba za make up inspiriran serijom Euforija
U Zari smo pronašli sve što vam treba za make up inspiriran serijom Euforija

U Zari smo pronašli sve što vam treba za
make up inspiriran serijom Euforija

Serija Euforija pokosila je sve pred sobom otkako je prvi put emitirana. Malo tko nije ostao impresioniran radnjom koja debelo odmiče od radnje tinejdžerskih serija na kakve smo navikli. Ona je mračna, na trenutke zastrašujuća, ali realno i bez ustručavanja oslikava one manje lijepe apekte odrastanja. Također, autori se nisu libili dotaknuti ovisnosti i svega što ona nosi sa sobom, kao ni disfunkcionalnih odnosa.

Uz to što je radnja toliko napeta da se nove sezone Euforije gutaju u dahu, ova serija na površinu je izgurula hrpu novih trendova. Zapravo, starih-novih trendova. Moda je inspirana 90-ima i početkom milenija, kao i šminka te manikure. Sve je prepuno šljokica, cirkona i boja, a koža je prirodna, bez previše šminke.

Zara šminka idealna za Euforija makeup

Upravo ta euforična šminka poharala je društvene mreže zbog Euforije. To su maštoviti lookovi, koji definitivno odudaraju od klasike. Sam make up dijelom je inspiriran i filmom Showgirls. Njega su pokopali kritičari i mnogi govore da se radi o najgorem filmu svim vremena. Ipak, činjenica je da je s godinama stekao kultni status, pogotovo zbog šminke. Naravno, i tamo je sve prepuno šljokica i cirkona.

Ako ste, kao i mi, poželjeli isprobati taj fora euforični make up, znate da nije lako pronaći sve potrebno za to. Cirkone ne možete na lice lijepiti s bilo čime kako ne biste izazvali burnu reakciju kože. Srećom, Zara je mislila na sve nas željne fora make upa. Zara šminka sada je bogatija za klasične cirkone, one u boji kao i bisere. Namijenjeni su posebno za lice i oči. Točnije, riječ je o naljepnicama, dakle ne treba vam nikakvo drugo ljepilo, a možete ih koristiti i na tijelu.

zara
ZARA
zara
ZARA
zara
ZARA
zara
ZARA

Cijena im je 59,90 kuna, ako vam oni nisu dovoljni ili su vam pak ipak malo previše, tu je i tekuće sjenilo sa šljokicama. Ono se također savršeno uklapa u Euforija make up. Možete ga koristiti s ovim naljepnicama ili zasebno, izgleda jednako dobro. Cijena mu je 89,90 kuna. Zara šminka, pogotovo tonirani balzami i sjajila, savršeni su napraviti look inspiriran Euforijom kod kuće.

tekuće sjenilo
ZARA
biseri
Učitati još
Zatvori