Kako su tekući ruževi izazvali revoluciju u beauty svijetu

YSL Tatouage Couture ruž za usne

U svakoj make up kolekciji, ruž za usne onaj je proizvod za kojim ćemo redovito posegnuti kada želimo začiniti svoj make up look i osjećati se malo posebnije. Volimo ga jer u nekoliko jednostavnih poteza transformira svaki look, bilo da se radi o njegovim puderastim tonovima koji će nježnim premazom boje suptilno naglasiti usne ili o jarkim nijansama koje će poput upečatljivog komada nakita plijeniti pažnju i uz koje nam neće trebati baš ništa drugo.

Za koju god nijansu i formulu se odlučili, ruž za usne uvijek ima svoje mjesto unutar naše kozmetičke torbice i na glasu je kao onaj vječni i nezamjenjivi make up klasik. A klasikom za sebe, polako, ali sigurno postaje i tekući ruž za usne, o kojem trenutno baš svi pričaju. Pa u čemu je točno njegova tajna i razlog toliko velike popularnosti?

Dolce e Gabb bbt F15 055

REVOLUCIJA TEKUĆEG RUŽA ZA USNE

Nije tajna da novi trendovi iz sezone u sezonu mijenjaju beauty svijet, te sve bržim korakom transformiraju poznate beauty favorite, stvarajući njihovo novo i još bolje izdanje. Prije nekoliko godina u beauty svijetu započela je prava mala revolucija koja je promijenila ruž za usne kao ultimativni beauty favorit. Još donedavno omiljeni kremasti ruž za usne, koji su obožavale generacije žena, u posljednjih nekoliko sezona tako je zasjenio onaj u tekućoj formuli, a tekući ruževi ponudili su ne samo raskošne nijanse koje laskaju našem tenu, već i postojane i izdržljive formule koje donose besprijekoran izgled usana.

info@imaxtree.com

Tajnu uspjeha tekućih ruževa za usne treba tražiti u spoju precizne aplikacije, besprijekornog finiša i izdržljivosti na usnama, čime su odgovorili na baš sve ono što smo oduvijek tražili u savršenom ružu za usne, a nismo uspijevali pronaći. U posljednjih nekoliko sezona istaknuli su se kao apsolutni favoriti u svijetu ruževa za usne, samim time što su se po mnogočemu distancirali od klasičnih kremastih ruževa.

Najveća razlika između kremastog i tekućeg ruža krije se u samoj formuli, a ona tekuća donosi spoj gotovo beztežinske teksture i nevjerojatno moćnog pigmenta na usnama, stvarajući onaj ugodan i prozračan osjećaj prilikom nošenja, ali i savršeni premaz boje. Osim toga, tekuća formula ruža najčešće je mat efekta, što rezultira gotovo nevjerojatnom izdržljivošću i postojanošću ruža na usnama te svakako unosi dozu bezbrižnosti u nošenje ruževa, osobito onih jarkih ili tamnih boja. Uz istovremeno laganu i moćnu tekuću formulu, koja se lako prilagođava usnama, precizni aplikatori kakve smo navikli viđati kod sjajila za usne još su jedna velika prednost tekućih ruževa za usne i omogućuju aplikaciju bez greške. Ne zaboravimo ni na činjenicu da mat tekući ruževi za usne ne isušuju usne, što inače mnoge žene odbija od nošenja ruževa mat efekta.

YSL Tatouage Couture ruž za usne

Novi tekući ruž koji nas je osvojio

Tekući ruževi za usne postali su toliko omiljeni i opće prihvaćeni, da se njihova vladavina u svijetu ljepote nastavlja i ove godine, a u potrazi za onim savršenim, osim efektnih nijansi, uvijek tražimo i dugotrajnu formulu koja će se na našim usnama zadržati satima. Baš jedan takav tekući ruž za usne sada donosi YSL Beauté, beauty kuća koja već godinama stvara inovacije i predvodi make up trendove. Njihova ovogodišnja inovacija u svijetu make upa je tekući ruž za usne koji će vas osvojiti već s prvim nanosom i postati vaš novi favorit – Tatouage Couture, baš kao što je postao naš otkako smo ga isprobali. Tatouage Couture prvenstveno se ističe genijalnim aplikatorom s kojim dolazi i koji vam garantira da ćete u jednom brzinskom potezu, čak i kada ste u žurbi, besprijekorno nanijeti formulu tekućeg ruža na usne.

 

ysl

YSL Tatouage Couture tekući ruž za usne

Inspirirani tetovažama koje oduvijek predstavljaju individualnost i dugotrajnost, YSL Beauté Tatouage Couture ruževi prenose njihov efekt i dugotrajnost u svijet make upa. Iako raskošna i dugotrajna, njihova formula zahvaljujući visokoj koncentraciji pigmenata u iznimno tankom sloju donosi intenzivne boje, a na usnama stvara prekrasan osjećaj gole kože uz mat efekt. I na vašim usnama Tatouage Couture ruževi za usne pouzdano će ostaviti dugotrajan trag, uz pomoć kosog i preciznog aplikatora koji omogućava maksimalnu kontrolu pokreta.

YSL Beauté Tatouage Couture ruževi za usne bit će vaš novi favorit, a osim dugotrajne formule koje će se na vašim usnama zadržati tijekom čitavog dana, raskošne nijanse među kojima ćete zasigurno pronaći onu savršenu nijansu za sebe osvojit će vas na prvi pogled.

 

Foto: YSL Beauté, Instagram0