Nova it frizura ljeta je wolf cut
Nova it frizura ljeta je wolf cut

Nova it frizura ljeta je wolf cut

Ljeto je pred vratima, a mi jedva čekamo upijati zrake sunca, ležati na plaži i odmarati. Kao i svake godine, ljeto je idealno vrijeme za eksperimentiranje s frizurama, šminkom i odjećom. Postoji određena doza slobode koju osjetimo kada ljetujemo u drugom gradu, a upravo ona nas potiče na eksperimentiranje.

Ljeto je idealno vrijeme da napokon ošišate ili ofarbate kosu u onu boju koju već dugo želite. Čak i ako nemate u planu određenu frizuru, a i dalje želite promijeniti izgled, sada je pravo vrijeme! Ako se za ovaj ‘riskantan’ potez odlučite na početku ljeta, čak i ako vam se ne svidi konačni rezultat na kraju ljeta će vam kosa već izrasti i približno se vratiti u staro stanje.

Wolf cut frizura je koju nose sve trendseterice

Jedna od frizura koja je trenutno najpopularnija je tako zvana wolf cut. Ovo je frizura koju su popularizirane zvijezde poput Billie Eilish, Miley Cyrus i Debby Ryan. Možemo reći kako je ova frizura postala trend vrlo brzo nakon što su se naše omiljene slavne dame pojavile s njom.

Naime, cijeli internet poludio je za ovim novim stilom frizure, a i s pravim razlogom. Wolf cut je zapravo poprilično jednostavna frizura koja uključuje slojevito ošišanu kosu s prednje strane. Ovo je zapravo idealna frizura ako želite zadržati dužinu kose, a ostvariti veći volumen.

Izgledom podsjeća na mullet frizuru koja je bila popularna 80-ih godina, ali je wolf cut elegantnija i romantičnija verzija. Ono što je super kod ovog stila frizure jest to što odlično stoji na kovrčavoj i ravnoj kosi.

Ukoliko imate kovrčavu kosu ova frizura dati će vam više volumena, a onima koji imaju ravnu kosu slojevito ošišana kosa dati će željenu teksturu. Odvažite se i odlučite se za novi izgled vaše frizure. Jer, nikada nije kasno za malo promjene!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori