Novi viralni trik za najljepši i najčvršći visoki rep

Novi viralni trik za najljepši i
najčvršći visoki rep

Nigdje drugdje ne možemo naći toliko veliki broj beauty trikova za kosu kao na TikToku. Od DIY ‘curtain’ šiški i postizanja najljepših kovrči preko noći bez pomoći uređaja do jednominutne messy punđe. U posljednje vrijeme se TikTokeri opsjednuti svime što je beauty, ne mogu dovoljno zasititi trika za savršeni visoki rep, koji nije mogao doći u bolje vrijeme. Kako temperature rastu, sve više nas bira frizure koje nisu zahtjevne, a koje izgledaju odlično. Tako je visoki rep bezvremenski klasik koji nam je najčešće prvi odabir jer je s njim teško pogriješiti. No, ako imate puno kose koja je teška ili ne znate kako postići visoki rep koji će ostati na svom mjestu i izgledati lijepo cijeli dan – ovaj trik je za vas.

Zašto je ovaj TikTok trik za visoki rep postao viralan?

Na TikToku postoji na stotine trikova za visoki ​​rep, ali Kirsty Hollick, zvana @the.bridalist, postala je viralna i pokazala followerima kako brzo kreirati visoki rep koji ćete htjeti nositi cijelo ljeto. Najbolje je to što je potreban samo jednostavan scrunchie i ne uključuje ukosnice ili složeno dijeljenje kose, kao ni nanošenje dodatnih proizvoda. Ono što je najbolje, možete ga prilagoditi svom tipu kose, bilo da je gusta, tanka ili negdje između. Ne morate imati kosu poput Matovilke da bi ovaj trik djelovao i izgledao lijepo.

Kako kreirati najljepši i najčvršći visoki rep prema TikToku?

Prvo će vam biti potreban scrunchie, ali možete koristiti i jednostavnu gumicu za kosu ako želite, ovisno o looku koji želite postići. Velikom četkom za kosu počešljajte sve vlasi na njihovo mjesto, zatim uzmite gumicu i dvaput provucite kosu kroz nju. Prije nego što ju provučete treći, i posljednji put, kroz gumicu, slobodnom rukom podijelite rep u dva dijela. Gornju polovicu prebacite preko glave, tako da vam ne smeta, a donji dio provucite posljednji put kroz gumicu. Potom gornji dio kose jednostavno prebacite natrag preko donjeg dijela kose i stegnite rep. Rezultat je voluminozan visoki rep koji neće pasti ni tijekom dana. Kako biste uokvirili lice, možete izvući male dijelove kose oko lica iz repa.

Foto: Instagram, TikTok

Preporuka

Zatvori