Messy bun i dalje je jedna od najpopularnijih frizura

Messy bun i dalje je jedna od
najpopularnijih frizura

@sincerelyjules

Messy bun dugo je vremena bila frizura rezervirana isključivo za sportske aktivnosti i ležerne prigode, no posljednjih frizura ova casual frizura ušuljala se u svakodnevnu hair rutinu te ju fashionistice sad nose u različitim prigodama! Ne treba čuditi činjenica da sve žene jednostavno obožavaju ovu neurednu punđicu s obzirom na to kako je idealan izbor u onim danima kad nam treba nešto jednostavo i opušteno, ali i onda kad pranje kose ili odlazak frizeru jednostavno nije prioritet! Dovoljno je tek skupiti kosu te umjesto klasičnog, počešljanog repa, odabrati visoku ili nisku punđu koja izgleda pomalo nemarno, no stvarno cool.

Messy bun i trendi kopče su savršen spoj

Ovakva frizura idealna je za sve odlične trendove u kosi koji su nam se pojavili ove sezone – ukosnice će cijelu frizuru podići na jednu novu, elegantniju razinu pa je vrijeme da u kosu dodate jednostavne, minimalističke kopče, perlice ili upečatljive cirkone s kojima će frizura dobiti jedan elegantniji prizvuk.

@oljaryz

Osim kopči, punđu možete kombinirati i s rajfom koji je ponovno postao it komad, dok će za plažu šarena i upečatljiva marama biti omiljeni izbor! Naravno, tu je i omiljeni scrunchie koji u punđi izgleda totalno cool.Još jedan razlog zašto obožavamo messy bun? Pogodan je za baš sve vrste kosa, bila ona ravna, valovita ili kovrčava, kao i za sve dužine, od kratkih preko onih srednje dužine pa do dugačkih. Ako ste željni malo nostalgije u hair rutini, osim što možete dodati kopče, scrunchie ili rajf, dobra je ideja poigrati se šiškama. Uvijek možete izdvojiti nekoliko pramenova na prednju stranu i tako postići cool look koji vraća u devedesete godine. I za kraj – ne obazirite se na sve pramenove koji će tijekom dana “ispasti” iz ukosnice, u tome i je čar ove frizure!

Preporuka

Zatvori