‘It’ boja 2022. godine može vam poslužiti kao inspiracija za nove tonove u kosi

‘It’ boja 2022. godine može vam poslužiti kao inspiracija za nove tonove u kosi

Rijetko koja boja ima moć probuditi osjećaj bezbrižnog samopouzdanja i potiče kreativnost i maštovito izražavanje kao Very Peri – ‘it’ boja 2022. godine. Ovu boju već smo mogle vidjeti na modnim pistama, a toliko je svestrana da ju možete uklopiti i u svoju beauty rutinu. Sjenila na kapcima, lakovi za nokte pa čak i ruževi u ovoj boji, pružit će vam dašak svježine i učiniti vaš look maštovitim. Ništa ne može biti zabavnije od isprobavanja boje godine koju je Institut za boje Pantone opisao kao dinamičnu plavu nijansu s ljubičasto-crvenim podtonom. Brojne objave na Instagramu uvjerile su nas u to da bi Very Peri mogla savršeno izgledati i u našoj kosi.

Very Peri je savršena za boja kosu za sve one željne nečeg drugačijeg

Prema profesionalcima, postoji mnogo načina na koje možete nositi ovu boju – od najsuptilnijih pramenova, preko ‘shadow roots-a‘ u Very Peri nijansama do upečatljive boje od korijena do vrhova cijele kose. Vaše su mogućnosti neograničene. Kako biste za početak samo isprobale ovu boju, stručnjaci preporučuju nijansiranje vrhova kose. Ako vam se nijansa kojim slučajem ne svidi, vrhove uvijek možete ukloniti brzim šišanjem. Isto tako, ako ste plavuša možete isprobati pastelnu verziju Very Peri boje, koja će izgledati zadivljujuće i ostavljat će jednako impresivan dojam. Ako k tome imate platinasto plavi balayage, možete dodati nekoliko pramenova u Very Peri boji svojoj kosi. Tako ćete kreirati dodatnu dimenziju i začiniti svoj look.

Plava s crvenim podtonom je uistinu divna kombinacija, pogotovo s obzirom na to da plava boja može biti nezgodna zbog svoje ‘hladne’ prirode. Primjerice, ako ste netko tko voli toplinu, zlatni nakit i zemljane tonove, možda ćete se teško povezati s plavim nijansama. No, Very Peri nije ni previše hladna ni previše topla, što znači da vrlo lako može pristajati raznim tonovima kože. Uključivanjem elementa topline kroz crveni podton, Very Peri boja odjednom postaje nijansa koja pristaje skoro svakome tko ju poželi isprobati.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori