Ako ove jeseni želite postati plavuša, Vanilla Chai nijansa savršen je izbor
Ako ove jeseni želite postati plavuša, Vanilla Chai nijansa savršen je izbor

Ako ove jeseni želite postati plavuša,
Vanilla Chai nijansa savršen je izbor

Postoji li bolje vrijeme za uvođenje promjena od jeseni? Svi znamo da se onih novogodišnjih nikad ne držimo, a ove donesene usred godine nekako se bolje “uhvate”. Bilo da se radi o promjeni lifestylea ili nečem banalnijem poput frizure, rujan je savršen trenutak. Ne znamo planirate li ove jeseni drastične promjene ili one suptilnije, ali svakako ih pozdravljamo jer najgore je zapeti u kolotečini i zoni komfora.

Ako ste se od svih mogućih promjena, odlučili na promjenu boju kose, možda biste trebali baciti oko na Vanilla Chai nijansu. Radi se o nijansi plave koja je savršena za sve koje ove jeseni žele postati plavuše. Bilo da trenutno imate tamnu kosu ili ste neka druga nijansa plave, Vanilla Chai bit će dobrodošla promjena.

 

Što je zapravo Vanilla Chai kosa?

Radi se o boji koja kombinira pepeljasto plave i smeđe pramenove te tamni izrast. Ovdje do izražaja dolazi taj kontrast između tamnog korijena kose i svjetlih pramenova u boji vanilije. Takva mješavina boja, ako se napravi dobro, savršeno će naglasiti vašu put kao i boju očiju. Baš kao i s drugim sličnim nijansama i ovu je najlakše postići tehnikom balayagea. Takvi pramenovi često izgledaju najprirodnije, a i najlakše ih je održavati baš zato što se korijen kose ostavlja u tamnijom nijansi.

Teško da ovakvu nijansu možete doma sami “smućkati” pa je posjet salonu neizbježan. Jednom kada dođete tamo, najlakše će biti da frizerki pokažete fotografiju ove boje. Ona mora biti savršeno izbalansirana mješavina ledenih pramenovima i onih u boji vanilije, kao i pepeljastih te smeđih nijansi. Znamo, zvuči jako komplicirano, ali vrijedi.

Ako imate tamniju kosu, zapravo imate savršenu podlogu za ovakve pramenove. Ako ste, pak, plavi, postojeću nijansu vjetojatno će najprije trebati tonirati kako bi ste postigla ta hladnija nijansa. Svakako, ako tražite promjenu, Vanilla Chai nijansa je dosta dobar izbor.

Valja naglasiti i kako se ova boja može postići na svim teksturama, a lako ju je održavati. Bitno je samo da kupite šampon za toniranje i koristite ga svakih nekoliko tjedana. Osim toga, što manje koristite toplinske alate za stiliziranje, to će boja dulje trajati.

Foto: Instagram (@evgenia.revenko, @lauraverwi)

Učitati još
Zatvori