‘It’ verzija bob frizure koja će pristajati svakom obliku lica

‘It’ verzija bob frizure koja će
pristajati svakom obliku lica

Svaka nova sezona sa sobom donosi brojne uzbudljive novitete i zanimljivosti, no nijedna nije toliko interesantna kao što je jesen. Ono o čemu se uvijek razgovara s posebnom pozornosti su frizure i pitanja oko tog koji će se stil, a koja boja nositi s prvim hladnijim danima. Nakon ljeta te sunca i mora koji su mnogima ostavili negativne posljedice na kosi, termin u frizerskom salonu nezaobilazna je stavka u kalendaru, no prije odlaska u salon, treba i razmisliti o novoj potencijalnoj frizuri.

Frizura koja nas prati iz sezone u sezonu, pa tako i ove jeseni, te polako dobiva kultni status definitivno je – bob. Vjerujemo kako gotovo pa i nema žene koja nije barem jednom u životu pomislila kako je bob dobra ideja, a on to uistinu je. Naime, s obzirom na raznolikost koju nudi, svatko može pronaći onaj idealan za sebe i u potpunosti ga prilagoditi svojim crtama lica. U ljetnim su se danima mnoge dame odlučile za nešto kraću verziju, popularnog imena french, čija dužina seže do ruba brade. Nešto hladniji dani donijeli su nam dužu verziju, tzv. collarbone, čija dužine seže do ključne kosti, a za nju su se odlučile brojne celebrity dame. Osim dužine, bobovi se razlikuju po teksturi i po obliku. Nakon blunt boba za kojeg je karakterističan ravan i oštar rez, došao je red na bob koji je lagano valovit.

Ovakva je frizura svestrana i odlično funkcionira na različitim tipovima kose, a prednost frizure je taj što se može “kontrolirati” tekstura pa možete birati između klasičnih valova ili tek lagano uvijene kose. Ako još uvijek niste pronašli the frizuru koju ćete nositi ove sezone, donosimo inspiraciju s društvenih mreža koja će lijepi odgovarati svakom obliku lica. Međutim, ako i dalje niste sigurni za to kakav bob odabrati, nedavno smo pisali o tome kako odabrati onaj idealan prema obliku lica pa vjerujemo da ćete vrlo jednostavno odabrati stil koji vam najbolje pristaje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori