Trik koji u sekundi skida i najtrajniji ruž i to bez iritacije usnica
Trik koji u sekundi skida i najtrajniji ruž i to bez iritacije usnica

Trik koji u sekundi skida i najtrajniji
ruž i to bez iritacije usnica

Iako je u posljednje vrijeme popularno nositi sjajila i eventualno malo olovke za usne, činjenica je da nam ponekad trebaju izdržljivije opcije. Govorimo, naravno, o tekućim i trajnim ruževima. Oni su većinom mat, a odlikuje ih trajnost, postojanost i činjenica da se teško skidaju s usnica. Upravo zato ih čuvamo samo za posebne prilike. Naprosto nam se ne da svakodnevno mučiti usnice sa skidanjem takvih ruževa.

Srećom, ljudi na TikToku, koji imaju vremena za isprobavanje šminke i raznih tehnika, otkrili su trik koji trajni ruž skida začas. Da stvar bude još bolja, ovaj trik za skidanje trajnog ruža neće iziritirati usnice. Jako je nježan i zato nam je zapeo za oko.

Što vam sve treba?

Valja naglasiti da ovaj trik za skidanje trajnog ruža funkcionirala i s onim “lakiranim” ruževima koji su jako otporni, a sjajni. Ključ je u uljnim čistačima. Video koji je objavljen na profilu Lady Gaginog brenda HausLabs prikazuje ženu kako na papirnatu maramicu istiskuje uljni čistač šminke. To pritišće na usnice, drži nekoliko sekundi i miče. Već tada se vidi kako se ruž skida. sLjedeći korak je da taj uljni čistač nježno umasirate u usnice prstom, bez trljanja. Dodajte i malo vode kako biste aktivirali uljni čistač i naposljetku sve skinite maramicom ili vaticom. Usnice će biti čiste, a neće biti ispucale i izmučene.

Žena u videu konkretno koristi Biossance uljni čistač, ali ne morate samo zbog ovog trika nabavljati baš taj. Ako već i onako prakticirate metodu duplog čišćenja, uljni čistač sigurno imate. Upotrijebite njega, nema potrebe da nabavljate neki drugi. Ako ipak želite baš ovaj čistač iz videa, možete ga nabaviti ovdje.

Inače, žena u videu na usnama nosi HausLabs Atomic Shake Lip Lacquer. Ruž koji je prije nekoliko mjeseci pokorio društvene mreže. Naime, posebna formula istovremeno omogućava da na usnama bude sjajan, doslovno lakiran, a da se ne preslikava.

Foto: Instagram (@agathern, @naomigenes), TikTok (@hauslabs)

Učitati još
Zatvori