Tri frizure za tanku kosu koje će ove zime biti hit
Tri frizure za tanku kosu koje će ove zime biti hit

Tri frizure za tanku kosu koje
će ove zime biti hit

Svi koji imaju tanku kosu znaju da s njom nije lako. Ako je za jedan tip kose bitno da je svaka vlas na svome mjestu, to je tanka kosa. Pogotovo još ako ona nije gusta. Zato je bitno izabrati pravu frizuru kako biste kosi dodali volumena i teksture da izgleda bujnije nego što stvarno jest.

Ove zime svi s tankom kosom imaju sreće, in su frizure koje su idealne za taj tip kose. Mi smo odabrati tri hit stila koje možete tražiti već prilikom sljedećeg posjeta frizeru. Pritom smo vodili brigu o tome da je frizure jednostavno održavati i da nemate previše posla oko stiliziranja.

Duga i slojevita pixie frizura

Kratke frizure vraćaju se na velika vrata i to one razigrane i zabavne varijante. Tako je duži pixie sa slojevima i repićima oko lica i vrata ‘it’ zimska frizura za sve koji imaju tanku kosu i još uz to traže promjenu. Ovi repići savršeno će omekšati lice i uokviriti ga, a slojevi i različite duljine pramenova vašoj će kosi dati volumen koji joj nedostaje. Uz to, ovu frizuru možete nositi na nekoliko načina – s razdjeljkom na stranu, ravnim šiškama, zalizanu… Opcija je nebrojeno.

Nevidljivi slojevi

Iako se ljudima s tankom kosom obično govori da izbjegavaju slojeve i postepeno šišanje jer ono stanjuje kosu, postoje slojevi koji mogu napraviti upravo suprotno. To su skriveni slojevi oko lica. Oni neće stanjiti već tanku kosu nego će joj dati dodatnu dimenziju i gustoću.

Klasični bob

Ravno rezani bob klasična je frizura koju svatko može prilagoditi sebi. Dužina boba može varirati ovisno o obliku vašeg lica, ali činjenica je da se radi o frizuri koja je savršena za tanku kosu. Ova frizura daje oblik, a ne oduzima težinu koja je kosi potrebna da lijepo pada. Tu također možete birati i hoće li vam razdjeljak biti na sredini ili na strani, a možete dodati i šiške. Za dodatni volumen možete kosu i nakovrčati.

FOTO: Instagram (@taylorlashae, @amanda_sand)

Učitati još
Zatvori